torstai 19. syyskuuta 2013

Blogiahdistus ja kirjoittamisen vaikeus

Vaikeaa.. Tekstiä ei synny, ei sitten millään vaikka itse bloggaamisesta kyllä tykkään hirmuisesti. Aiheita ei vain yksinkertaisesti ole tai sitten pääni vaan lyö aina tyhjää. Kuvienkin ottaminen on takkuillut lähiaikoina, kiitos vaan kameralleni. Jokaiseen kuvaan tulee ärsyttävä musta piste samaan kohtaan eikä muokkaaminen jaksa innostaa. Ja ei, tämä musta piste ei sijaitse objektiivissa vaan kameran rungon etsimen ja tähyslevyn välissä, joten mahdotonta siis itse "puhdistaa". Huoh..

Syntyisikö postauksia, jos olisi aiheita mistä kirjoittaa? No, luultavimmin. Nyt saatte antaa kaikki ideanne siitä mitä hauaisitte blogistani jatkossa lukea. Tervetulleita ovat niin positiiviset kuin negatiivisetkin kommentit, ihan kaikki mitä mieleenne vain juolahtaa. Blogini sisältö on teistä kiinni, sinustakin siellä, joten anna äänesi kuulua.2 kommenttia:

  1. Itseäni kiinnostaisi kaiken aiemmin kirjoittamasi lisäksi tavallinen arkesi ja ajatuksesi! :) Niin ja älä hätäile, kyllä niitä ideoita vielä tulee, vaikka välillä tuntuisikin siltä, ettei ole mitään kirjoitettavaa! :) Voithan sinä aina pitää taukoa ja palata, jos siltä tuntuu! :)

    VastaaPoista
  2. Ei hätää, kaikille iskee tuo sama joskus. Sitten ollaan vain hiljaa hetki ja jatketaan kun siltä tuntuu :) Minua kiinnostaa ruokareseptit ja edellisen kommentin mukaan arki ja ajatukset. Olet myös niin taitava valokuvaaja että pelkästään kauniin kuvan katselu saa hyvän mielen tälle lukijalle ja kuvaa tunnelmaa joskus enemmän kuin teksti. Tsemppiä :)

    VastaaPoista