torstai 12. syyskuuta 2013
Delicious red rice with crispy carrot chips
Uusien raaka-aineiden kokeileminen on ihanaa! Tällä kertaa ruokalistalle pääsi punainen riisi. Tämä ihanan punainen riisi yllätti minut erittäin positiivisesti. "Valkoiset" riisit eivät ole mitään tähän verrattuna. Makua en osaa kuvailla, mutta herkullinen ja maukas lienevät parhaat sanat kuvaamaan tätä. Pitkä keittoaika, noin 45 minuuttia, ei mielestäni haitannut ollenkaan - päinvastoin. Porkkana- ja punasipulikuutiot maustoivat entisestään tätä herkkua koko keittoajan. Valmiin annoksen päälle lisäsin kuivattamiani porkkanalastuja, joita paahdoin vielä hetken kuumassa uunissa juuri ennen lautaselle laittoa. Tuore timjami kruunasi annoksen. Simply and tasty!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
ootko käyttäny kuivattujen porkkanoiden valmistamiseen kuivuria vai miten oot tehny? (:
VastaaPoistahttp://saltsugarandstyle.blogspot.fi/
Uunia olen käyttänyt, kun ei satu olemaan kuivuria. :)
PoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaNäyttää ihan syntisen hyvältä!
VastaaPoistaTota ruokaa on kyllä pian tehtävä uudestaan! :)
Poista