torstai 12. syyskuuta 2013

Delicious red rice with crispy carrot chips

Uusien raaka-aineiden kokeileminen on ihanaa! Tällä kertaa ruokalistalle pääsi punainen riisi. Tämä ihanan punainen riisi yllätti minut erittäin positiivisesti. "Valkoiset" riisit eivät ole mitään tähän verrattuna. Makua en osaa kuvailla, mutta herkullinen ja maukas lienevät parhaat sanat kuvaamaan tätä. Pitkä keittoaika, noin 45 minuuttia, ei mielestäni haitannut ollenkaan - päinvastoin. Porkkana- ja punasipulikuutiot maustoivat entisestään tätä herkkua koko keittoajan. Valmiin annoksen päälle lisäsin kuivattamiani porkkanalastuja, joita paahdoin vielä hetken kuumassa uunissa juuri ennen lautaselle laittoa. Tuore timjami kruunasi annoksen. Simply and tasty!

 

5 kommenttia:

  1. ootko käyttäny kuivattujen porkkanoiden valmistamiseen kuivuria vai miten oot tehny? (:

    http://saltsugarandstyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uunia olen käyttänyt, kun ei satu olemaan kuivuria. :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Näyttää ihan syntisen hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota ruokaa on kyllä pian tehtävä uudestaan! :)

      Poista