sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Meikkikö muka kaunistaa?

Tajusin juuri, että olen ollut täysin meikittä reilut 3,5 kuukautta. Iho on parempi kuin moneen vuoteen ja olo tuntuu itsevarmalta. Kasvot hehkuvat heleyttään ja kosteustasapaino tuntuu lähes täydelliseltä. Miksi haluaisin tummemmat ripset, tasaisemman ihon tai punaisemmat posket? Ei, en minä tarvitsekkaan. Luonnollisuus tuntuu kauniilta. Pienet virheet vain kuuluvat asiaan, eivät peitettäviksi. 


4 kommenttia:

 1. Pystyisimpä itsekin olemaan kokonaan ilman meikkiä, vaikka eipä minunkaan naamaani arkisin peitä muu kuin kevyt puuterikerros! :) En nimittäin siedä yhtään naaman kiiltoa, vaikka lakkaisihan se varmaan kiiltämästä, kun iho tottuisi olemaan ilman ihovoidetta ja meikkiä! :) Nätti olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kiiltää jonkin verran kasvot, mutta ei se minua häiritse. Ja nyt kun on ollu pitkään ilman meikkiä, niin ihokaan ei enää rasvotu samalla tavalla kuin ennen. :)

   Poista
 2. Olet tosi kaunis ilman meikkiä! Tuntuu varmasti ihanalta olla ilman meikkiä, jos illalla ei jaksa pestä kasvoja niin se ei ole maailman loppu toisin kuin meikit naamalla. Meikittömänä oleminen vaatii myös hyvää itsetuntoa! :) Minä jatkan silti piiloutumista meikkikerrokseni taakse ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! On kyllä ihanaa. En enää edes käytä mitään kasvorasvoja ja iho tuntuu silti ihan mahtavalta. :)

   Poista