tiistai 17. syyskuuta 2013

Roasted pumpkin with fresh salad

Kurpitsainnostus senkuin jatkuu!

4 kommenttia:

 1. Kyselin aikasemminkun käyttämästäs kamerasta. Oletko miettinyt minkä kameran haluaisit tuon tonnisen tilalle? Edellee npysyt canonissa? Mä ajattelin ensin sitä 1100D tä mutta siinäkin on aika vähän toimintoja ja nyt suunnitelenkin 600d n hankintaa. Onko se sulle tuttu? Kyselen kun itse en ole aikasemmin canonilla kuvannut lainkaan, aina vain olympuksella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse vaiheilen 70D:n, 60D:n js 7D:n välillä. Ei noissa hirveästi eroja ole, mutta ISO-herkkyydet ja tarkennusposteiden määrä vaihtelee jonkin verran noissa malleissa.

   Mulla ei valitettavasti henk.koht. ole tietoa tosta 600D:stä, mutta uskon sen olevan aivan riittävä moniin käyttötarkoituksiin, niin valokuvaukseen kuin videokuvaukseenkin. Kamera on myös valittu 2011 (TIPA Awards) parhaaksi perustason järkkäriksi. Ja onhan se paljonkin parempi kuin esimerkiksi tämä millä minä nyt kuvaan! :)

   Poista
  2. Niin, ja sen verran vielä, että rungon lisäksi tietenkin linsseillä, objektiiveilla, saa vaikutettua kuvanlaatuun. Mutta pakko vielä tähän sanoa, että olen vain amatööri näissä kuvajutuissa. Toki jotain tiedän, mutten mikään ammattilainen ole.

   Onnenetsijä, löydät kyllä vielä onnesi (kameran)! :)

   PS. Ehkä voisit käydä jossain testailemassa kyseistä kameraa? Ehkä esimerkiksi Verkkokauppa.com:issa, Rajalassa..? :)

   Poista
 2. Kiitti vinkeistä! :)

  VastaaPoista