keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Hei sinä mikrojärkkärin omistaja!

Olen elellyt rakkaan järkkärini kanssa jo huimat 3,5 vuotta. Vaikka meillä on ollut lukemattomia upeita hetkiä yhdessä muun muassa ympäri Eurooppaa, joskus vain on otettava uusi askel elämässä ja jättää jotain taakseen. Meidän aikamme ei vielä ole ohi, mutta viimeisiä viedään. Kaipaan rinnalleni jotain uutta ja säväyttävää. Jotain, joka tuo aivan uuden silauksen kuviini ja lisää intoani kuvaamista kohtaan. En kuitenkaan tahdo sanoa, että vanhuus olisi tehnyt hieman kolhuisesta ystävästäni huonon, mutta ajan myötä olen tajunnut, että hyvä ei enää ehkä riitäkkään vaan kaipaan tilalle jotain parempaa, uuden elämänkumppanin, jonka kanssa jakaa kokemuksia niin matkoilla kuin ruokaa laittaessakin.

Pitkään olen ja olin harkinnut uutta Canonia. Joku varmaan miettii siellä, että miksi. Vastaushan tähän on niinkin helppo kuin, että kun on pian neljä vuotta käyttänyt tuota samaa merkkiä, tuntuu se helpoimmalta valinnalta. Niin, ja onhan noilla neljällä kertyneellä objektiivillakin osansa tuohon Canon-rakkauteen. Viime viikkoina olen kuitenkin alkanut pohtia myös muita vaihtoehtoja. Linssit eivät nykypäivänä varmasti jäisi "hukkaan", koska kaikenmaailman adaptereja löytyy vaikka millä mitalla, joten objektiiviongelman saa pyyhkiä pois listalta. Myyminen on myös yksi vaihtoehto.

Eniten minua on alkanut himottaa peilittömät kamerat a.k.a mikrojärkkärit. Tarkennuspisteitä, megapixeleitä, kuvausnopeutta ja ISO-herkkyyttä tuntuu löytyvän ihan huippuominaisuuksiksi asti eikä pieni kokokaan ole muuta kuin plussaa.

Nyt pyydän apua teiltä rakkaat lukijani! Löytyykö taskustasi jo vaihdettavilla objektiiveilla varustettu pikkukamera? 
Miksi omistat juuri sen ja mikä siitä tekee parhaan? 


3 kommenttia:

 1. Mulla on Olympuksen Pen Lite E-PL 3 (olipas vaikee, eli siis tämä: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/5585/dcnsj/Olympus-PEN-Lite-E-PL3-jarjestelmakamera-valkoinen-14-42-mm )
  ja on ollu kyllä todella kätevä verrattuna edelliseen mollukkajärkkäriin. Menee paljon helpommin mukana, ja jossain reissussa jaksaa kaivaakin esille kuvaamista varten ku isompaa kameraa ei välttämättä jaksanu :D Toi myös ottaa tosi nopeasti kuvia, niin saan mäkin mun viipottavasta vauvasta hyviä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko blogisi kuvat otettu juuri tuolla? Kuvat ovat nimittäin todella kauniita! :)

   Poista
  2. Jooo viimeaikoina! Vaikka entiselläki sai ihan hyvii mut tää on paljon parempi, vielä parempaan pystyisin jos tietäisin noist asetuksista jotain ... ;D pitänee tutustua

   Poista