tiistai 8. lokakuuta 2013

Jotkut syö ranskiksia, toiset lanskiksia ja mä pumpkiksia

Nyt kun kurpitsa-aika on parhaimmillaan on ehdottomasti herkuteltava sillä lähes joka päivä. Kyllästymistäkään ei kannata pelätä, koska tuo oranssi vihannes on erittäin monikäyttöinen. Kannattaa vain päästää luovuutensa valloilleen ja kokeilla erilaisia makuyhdistelmiä. Kurpitsasta voit loihtia esimerkiksi pihvejä, rieskaa, keittoa, makeita herkkuja... Kaikkea! Itse olen ihastunut palavasti tuoreen timjamin ja kurpitsan yhdistelmään.

Päältä rapeaa, sisältä makeaa.

7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Leikkaamalla ohuiksi tikuiksi, lisäämällä lempparimausteita ja paistamalla kiertoilmauunissa 150 asteessa niin kauan, että pinta on ruskettunut. Kannattaa myös käännellä tikkuja vaikkapa puolivälissä, jotta kaikki saavat pintaansa ihanan rapean kuoren. :)

      Poista
  2. Oi, täytyy kokeilla näitä! Kurpitsa on ihan mielettömän hyvää. :----)

    VastaaPoista
  3. Nam! Pakko myös kokeilla tätä! :)

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti kokeilemisen arvoisia! Näyttää superhyviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa vielä, kun niitä kurpitsoja on tarjolla! ;)

      Poista