perjantai 8. marraskuuta 2013

Agave roasted sweet veggies with polenta

Nyt on aika kaivaa kaapista kaikki juuresten jämät ja valmistaa mitä helpointa ja herkullisinta ruokaa vain kymmenessä minuutissa.

Pilko löytämäsi juurekset (lanttu, nauris, punajuuri, porkkana, kyssäkaali, etc) suunnilleen saman kokoisiksi kuutioiksi. Myös sipuli sopii tähän oivasti mikäli sinulta sattuu sitä löytymään. Voit pilkkoa mukaan myös pienen valkosipulinkynnen, jos tykkäät hieman valkosipulisesta mausta. Kuumenna loraus oliiviöljyä pannulla ja kaada juureskuutiot sekaan. Lisää ruokalusikallinen agavesiirappia, muutamia oksia timjamia (hehe, itseltäni löytyy pystyyn kuivunut timjami), suolaa ja pippuria. Paahda muutamia minuutteja kunnes juurekset ovat saaneet kauniin ja paahtuneen värin. Nauti esimerkiksi polentan seurana.


7 kommenttia:

  1. Nämä sinun kuvat ovat aina ihan kadehdittavan kauniita! :)

    VastaaPoista
  2. Saat siis niinkin yksinkertaiset jutut kuulostamaan ja näyttämään herkullisilta. Pitääki kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos!! :) Tuo polenta tuo kivaa vaihtelua moniin ruokiin.

      Poista
  3. Moikka! Kysyisin sellaista, että mikä ohje sulla on tohon polentaan? itse en ole ikinä maistanut ja nyt kyllä kiinnostaisi maistaa ja kokeilla!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite keittelen polentaa hetken aikaa, ehkä noin viisi minuuttia. Mittoja en osaa sanoa, mutta noin suurinpiirtein suhde on 1/4, yksi osa polentaa ja neljä vettä. :)

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista