perjantai 1. marraskuuta 2013

Creamy avocado pineapple dip

Teidän on kuultava jotain! Loihdin juuri elämäni herkullisimpia ja mehevimpiä pihvejä. Salainen ainesosani oli psyllium, joka teki sisuksesta ihanan pehmeää ja kosteaa. Sellaista jollaista papupihvien kuuluisikin aina olla. Tästä lähtien en aio enää koskaan kärvistellä kuivien falafel-palleroiden tai murenevien pihvien kanssa. Vaikka maku olisi kymppi, koostumuksella on aina osansa ruoassa. Näiden rakenne hipoo täydellisyyttä enkä todellakaan liioittele!


2 kommenttia:

  1. nam! voisitko kertoo mitä aineita näihin tuli ja jos yhtään muistat paljonko mitäkin suunnilleen laitoit? :-))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän mä muistan! Noissa oli purkillinen GoGreenin suuria valkoisia papuja, noin 70grammaa herneitä, puolikas sipuli, valkosipulinkynsi, ripaus psylliumia, suolaa ja loraus vettä.

      Valuta pavuista neste ja kaada sauvasekoittimen astiaan. Lisää loraus vettä, jotta sekoittaminen helpottuu ja saat tasaisemman lopputuloksen. Lisää joukkoon sipulikuutiot, valkosipuli ja ripaus suolaa. Sekoita, älä muussaa, lusikalla. Viimeiseksi lisää pieni ripaus psylliumia, ehkä puolisen teelusikallista. Sekoita joukkoon. Muotoile jämäkkä massa leivinpaperin päälle pihveiksi. Kuumenna uuni noin 200 asteeseen ja paista kunnes pihvit ovat saaneet kauniin värin. Voit halutessasi kääntää pihvit paiston puolivälissä noin 15 minuutin jälkeen.

      Parasta näissä on herkkulinen rapea kuori, ilmava mehevä sisus ja aidot maut.

      Poista