lauantai 2. marraskuuta 2013

Kermainen kauratto supisuomalaisilla mauilla

Kaipaatko riisin tilalle jotain ekologisempaa, ravinnerikkaampaa ja vielä kotimaista? Jos vastauksesi on kyllä, niin kehotan nostamaan kaapistasi kaurasuurimot aitiopaikalle aivan hyllyn eteen tai kipaisemaan kauppaan heti huomenna sen auettua. Älkäähän myöskään unohtako suomalaisen kaurakerman ja -maidon olemassaoloa, saati sitten aivan tavallisten hiutaleidenkaan. On kunnia asua täällä viileähkössä järvien ja metsien maassa, joka tuo meille herkullistakin herkullisempia makuja pöytään aina keväästä talveen. Kenellekkään tuskin lienee esimerkiksi epäselvää metsiemme herkun suppilovahveron tai pihojemme omenien maukkuus. Tietenkään unohtamatta niitä kaikkia marjoja, jota Suomen luonto meille tarjoaa lähes loputtomiin.
Ylistys, kiitos ja kumarrus kotimaisille tuotteille!





6 kommenttia:

  1. Näyttää niin herkulliselta, että täytyykin tässä joku päivä kaivaa kaapista suurimot ja pakastimesta sieniä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Itse käytin tuossa kauraa, kaurakermaa, omenaa, suppiksia, sipulia, vakosipulia, pippuria ja suolaa. Päällä oli vielä oluthiivahiutaleita, timjamia ja murskattuja suppiksia. Nam :)

      Poista
    2. Nyt on testattu soveltaen. Tein itse ohrasuurimoista ja kanttarelleistä. Hyvää tuli! :)

      Poista
    3. Voisit kyllä ehdottomasti perustaa oman blogin! :)

      Poista