maanantai 9. joulukuuta 2013

Päivä, joka ei unohdu milloinkaan - siitä on jo vuosi!

Vuosi sitten juhlimme ylioppilasjuhliani kotonani. Oli ihanaa päästä kokkailemaan kaikkia vegaanisia herkkuja vieraille ja nähdä pitkästä aikaa sukulaisia, joita tulee harvoin nähtyä. Vaikka juhlat olivat todella pienet, olivat ne silti ikimuistoiset ja kaikin puolin todella onnistuneet. Tuota päivää en unohda koskaan.


6 kommenttia:

 1. onnea minunkin puolesta näin vuosi myöhässä! Tekstiä lukiessa aloin miettiä että olisi hieno päästä joskus juhliin jossa juhlien järjestäjä olisi vegaani ja sitä kautta tarjottavat olisi sen mukaisia. Vegaani ruoat kiinnostaa kovasti vaikka en itse osaisi kuvitellakaan vegaani olevani. Mutta sehän ei estä silti välillä tekemästä kasvis tai vegaaniruokaa :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun tuo sun ylppärimekko on nätti!

  VastaaPoista
 3. Mun lakkiaisista on jo 10 vuotta aikaa, mutta muistan edelleen mitkä riidat käytiin tarjoiluista :D En saanut tarjota pelkkiä vegaaniruokia. Pakko myöntää, että edelleen hiukan ärsyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä järjestin itse juhlani, niin sain itse myös päättää tarjoilut. :) Kehuja tuli hirveästi ja vieraat ihastuivat tekemiini gluteenittomiin riisipiirakoihin, joiden puuro oli tehty soijamaitoon antaen hieman makeaa makua. :)

   Poista
  2. Jooh, niin järjestin ja maksoin mäkin, vaan silti en saanu tarjoiluja päättää, lol :D Vegaaninen kakku mulla oli ja siitä ihmiset tykkäskin.

   Poista