keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Herkullisen kookoksinen superfoodjauhe


JIIHUU, olen vihdoin ja viimein päässyt maistelemaan muutama kuukausi sitten markkinoille tullutta vegaanista superfoodjauhetta. *Voimaruoan kasviperäinen Wholefood 360 on herneproteiinipohjainen ravitsevista ainesosista koottu jauhesekoitus. Se sisältää muun muassa hyvää tekeviä manteleita, chiaa, psylliumia ja pellavansiemenjauhoa. Kookosmaitojauheella maustettu sekoitus on makeutettu kevyesti stevialla, mutta ei sisällä lainkaan "oikeaa" sokeria. Yhdestä annosmitallisesta saa 25 grammaa proteiinia, alle 5 grammaa hiilihydraatteja ja sopivasti terveellisiä rasvoja. *Wholefood 360 sopii hyvin esimerkiksi smoothieiden, puurojen ja taikinoiden sekaan.

Yksinkertaisimmillaan jauheesta saa loihdittua oivan välipalan sekoittamalla sitä mitallisen veteen tai kasvimaitoon. Kunnon ravistus sheikkerissä - ja voila! Täyteläisempään ja täyttävämpään lopputulokseen pääsee lisäämällä sekaan erilaisia hedelmiä ja marjoja. Yhdestä hieman alle kilon painoisesta pussista riittää noin 18 annokseen. Jauhetta on saatavilla myös annospakattuina.

Wholefood 360 on suunniteltu täyttämään kaikki ihmiskeholle välttämättömät ravintoaineet luonnonmukaisilla ja lisäaineettomilla ainesosilla. Sitä suositellaan erityisesti urheilijoille, laihduttajille, ikääntyville ja toipilaille, terveellistä välipalaa etsiville ja superfoodeista pitäville. Jauheesta löytyy myös suklaa- sekä vaniljaversio, mutta ne ovat heraproteiinipohjaisia.

Vinkiksi muuten, että Voimaruoan superfoodsekoitukset saa nyt Hyvinvoinnin Tavaratalosta -25% alennuksella!*Voimaruoan Wholefood 360 -superfoodsekoitus saatu yhteistyön kautta Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tämä tosiaan on! Kaiken lisäksi jauhe on todella hyvänmakuinen, joten tätä syö erittäin mielellään, hihi. ♥☺

      Poista