tag:blogger.com,1999:blog-6422126877479973582.post4187904615587660925..comments2023-09-18T13:29:08.535+03:00Comments on Life tastes good: Real-tyylinen ituleipä - jauhoton muttei hiutaleton ja äärettömän onnistunut!Nannehttp://www.blogger.com/profile/13234690167759458327noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6422126877479973582.post-30253236046161252992014-02-21T19:20:40.672+02:002014-02-21T19:20:40.672+02:00Sainkin siitä ilmoituksen Ruohonjuurelta mun s-pos...Sainkin siitä ilmoituksen Ruohonjuurelta mun s-postiin :) Kiitos äiti! <3Nannehttps://www.blogger.com/profile/13234690167759458327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6422126877479973582.post-33632337064924966932014-02-21T19:10:03.747+02:002014-02-21T19:10:03.747+02:00Hei tää oli tänään Ruohonjuuren FB-sivulla :) ja O...Hei tää oli tänään Ruohonjuuren FB-sivulla :) ja Onnittelut eilisistä synttäreistäsi <3Ninahttps://www.blogger.com/profile/14387998942072749397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6422126877479973582.post-60072251104940206112014-02-20T17:47:24.171+02:002014-02-20T17:47:24.171+02:00Kannattaa ainakin kokeilla! Mung-papujen ja sinima...Kannattaa ainakin kokeilla! Mung-papujen ja sinimailasen (alfafa) idättäminen on ainakin superhelppoa ja epäonistuminen eeerittäin epätodennäköstä. :)Nannehttps://www.blogger.com/profile/13234690167759458327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6422126877479973582.post-39742793485600390172014-02-20T17:45:23.839+02:002014-02-20T17:45:23.839+02:00Aaa! Kiitos!
Olen idättänyt sen yhden kerran eska...Aaa! Kiitos!<br /> Olen idättänyt sen yhden kerran eskarissa, ja tuntui, että sitä sai olla ''hoitamassa'' koko ajan. :D<br />Mutta ei se ollutkaan niin vaikeaa.<br />Täytyypä vaikka hiihtolomalla laittaa itämään. :)Marihttps://www.blogger.com/profile/18265720080481479871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6422126877479973582.post-57555907936189839672014-02-20T17:31:01.405+02:002014-02-20T17:31:01.405+02:00Liotus yön yli, eli suunnilleen 8-12h, jonka jälke...Liotus yön yli, eli suunnilleen 8-12h, jonka jälkeen lasipurkkiin itämämään 2-3 päiväksi. Liotusvesi siis kaadetaan pois (tai annetaan kukille) ja liotetut pavut, siemenet tai viljat siirretään lasipurkkiin hämärään paikkaan purkin suuaukko hieman alaspäin, jotta ylimääräinen vesi valuu pois eikät idu ala pilaantumaan. Huuhtelua pari kertaa päivässä. :)<br /><br />Googlesta löytyy varmasti tarkempia ohjeita, jos vaan niitä kaipaa! :)Nannehttps://www.blogger.com/profile/13234690167759458327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6422126877479973582.post-4235417571833306432014-02-20T16:13:08.647+02:002014-02-20T16:13:08.647+02:00Haluisitko valaista mulle tota idätystä. Eli muuta...Haluisitko valaista mulle tota idätystä. Eli muutaman päivää liotusta? Täytyykö vettä vaihtaa välillä? Jotain muuta, mitä täytyisi huomioida? :) Marihttps://www.blogger.com/profile/18265720080481479871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6422126877479973582.post-56319897805655923052014-02-20T11:43:34.951+02:002014-02-20T11:43:34.951+02:00Ja liian hyvänmakuista! Tämä sopii myös varmasti a...Ja liian hyvänmakuista! Tämä sopii myös varmasti aivan täydellisesti paahdettavaksi, jos sattuu paahtimen omistamaan (itsehän en omista). :)<br /><br />Odottelen jo nyt, että pääsisin töistä kotiin, että pääsen herkuttelemaan noilla ruutuleivillä! :)Nannehttps://www.blogger.com/profile/13234690167759458327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6422126877479973582.post-73130415298817008492014-02-20T11:14:38.211+02:002014-02-20T11:14:38.211+02:00Ihan liian hyvän näköistä... Hieman kärsimätöntä l...Ihan liian hyvän näköistä... Hieman kärsimätöntä luonnettani kouhii tuo muutaman päivän valmistusprosessi - mutta varmasti on odotuksen arvoinen leipä. Reseptisi pääsee jemmaan :)Johannahttps://www.blogger.com/profile/12269559261005899082noreply@blogger.com