sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Siskon lapsen 2v syndet : )

Eilinen alko lyhyellä työvuorolla, jonka jälkeen lähin suoraan siskolle valmistelee tän päiväsiä synttäreitä. Iltapäivän ja illan aikana tuli tehtyä 2 juustokakkua, tuulihattuja, tonnikalahyrriä ja muffineita. Ilta veny pitkäks ja päästiin nukkumaan vasta 12 jälkeen yöllä. Aamulla jatku ahkerointi siivouksen, tarjoilujen ja koristeiden parissa. Viimeset ostokset tätä päivää varten tehtiin vasta 12 päivällä kauppojen auettua, kun päätettiin tehä vielä mokkapaloja. Eilinen ja tää päivä oli niin rankka, että uni ainakin maistuu yöllä! Tässä kuvia tältä päivältä : )

Tässä vielä kuva tädin rakkaasta :) 

6 kommenttia:

 1. Vitsi miten hyviltä noi kaikki näyttää! Etenki noi hyrrät ja cupcakeit, nam! :)

  VastaaPoista
 2. superkiva blogi ja noi herkut tulee vesikielelle <3

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos! Herkkuja vaan tais olla liikaa, koska niit jäi tooosi paljon yli :) Ja sain muffineistakin sellasta kommenttia, ettei niitä viittis syödä kun on niin hienoja. : )

  VastaaPoista
 4. Kaikki oli aivan ihanii siis :) Sitä vaan ihmettelen,että kuinka sä saatat olla tuollainen esteetikko,kun mä oon vähän sellanen suurpiirteinen :) Mut hei,mä tein eilen sellast munakoisotahnaa leivän päälle tai dipattavaks,sairaan hyvää,sit hummusta tein yks päivä ja sitä tuli niin paljon laitoin myös pakkaseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyl hyvältä! :) sunnuntaina saan tehä sämppyi yhelle (tiiät kyl kelle :)), mun on pakko ku ne on nii hyvii kuulemma.

   Poista