keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Huomenna viimeinen työpäivä

En tiedä itkeäkkö vai nauraa, mutta maanantaina tuli ilmoitus, että toimipisteemme Suomessa lopetetaan, joten huomenna vietän töissäni viimeistä työpäivää. Tää on syy miksi en oo postaillu yhtään aikasemmin, on ollut mietittävää. Yksinasuvana voin sanoa, että tämä todellakin tuntuu pahalta, todella pahalta. En osaa edes koota ajatuksiani lauseiksi, ymmärrätte varmaan. Voin kuitenkin sanoa, että toimettomaksi en aio jäädä. Jos en kuule yhdestä työpaikasta mitään tän viikon aikana niin voipi olla, että viikon päästä seikkailen jossain päin Eurooppaa, INTERRAIL '12! Tässä muutama kuva viime vuoden reissusta.
Sen voin sanoa "kokeneena" interreilaajana (4. kerta on siis tuleva kerta), että itselleni on sopinut todella hyvin matkustelu ilman suunnittelua. Kertaakaan en ole suunnitellut mitään, en varaillut hostelleja, yms, ja silti kaikki on mennyt lähes aina hyvin. Ne on näitä yksin reissaamisen etuja, yhdelle löytyy paikka nukkua helpommin kuin kahdelle. Mutta saa nähdä mitä ensi viikko tuo tullessaan! Mutta varautukaa siihen, että saatan tehdä päätöksen lähdöstä ihan yhtäkkiä, jopa vain muutamia tunteja ennen lähtöä. Lippu vain kouraan Helsingin rautieasemalta ja laiva alle, ja eikun menoksi!

Viikonloppu meni mukavasti aurinkoa ottaessa ja hemmottelin itteäni myös Lushin kasvonaamiolla ja laitoin jalat kesäkuntoon. Lauantaina heräsin jo superaikasin ja otinkin pari ensimmäistä tuntia aurinkoa parvekkeellani, jonne paistaa aivan täydellisesti aurinko! Ulkona kului lauantaina aikaa 14 tuntia ja sunnuntaina kuusi tuntia, ja nää ajat siis aurinkoa ottaen kalliolla maaten. Jotta aika ei tullu pitkäksi yksin, raahasin mukaani ihanan Clasulta ostamani radion, juotavaa, kuulokkeet ja musiikkia! Viikonlopun aikana herneenversoni saivat paaaaaljon lisää pituutta, mutta kasvu senkun jatkuu! Nyt pituutta on jo kaksi kertaa enemmän, mutta kuvia joudutte odottamaan, koska annoin kamerani pariksi päiväksi äidilleni lainaan :)

Alkuviikko on siis sujunut niinkuin edellä mainitsin, menetettyä työpaikkaa miettien.. Pakko vaan silti vielä todeta, että pakko olla tyytyväinen, että olen saanut todella paljon hyvää kommenttia tekemästäni työstä! Ja, että pomoni suosittelee kuulemma erittäin mielelläni minut minne vain. Jotain positiivistakin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti