torstai 17. toukokuuta 2012

Rakkautta ensisilmäyksellä, Kiitos H&M!

Tämä laukku. Nyt tapahtui se jota koskaan aikaisemmin ei ole tapahtunut. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja lähti samantien kohti kassaa! Ai että, omistan nyt laukun, joka varmasti tulee olemaan pitkään se lemppari. Koskaan ennen en ole näin nopeasti tehnyt ostopäätöstä mistään tuotteesta, joka varmasti kertoo siitä että tämä mielyttää silmääni enemmän kun moni osaa edes kuvitella.


Postailutaukoa on taas ollut muutamia päiviä, anteeksi siitä :/ Aika vaan kuluu turhan nopeesti eikä aikaa paljoa jää. Kotona oon aina töiden jälkeen vasta aikasintaan vähän jälkeen puol seiskan, ja tää tapahtuu siis jokaikinen arkipäivä. Oon yrittäny laittaa parveketta kuntoon ja viikonloppuna pääsikin ensimmäiset yrttien siemenet multaan. Tulossa olisi basilikaa, timjamia ja korianteria. Myös liotetut herneet ovat jo päässeet multaan ja nyt odottelen jo innolla ensimmäisiä lehtiä niihin, jotta pääsen laittamaan ne parvekkeelleni. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on myös ruukkusalaatti istutettu ruukkuun ja nyt vain omaa salaattia odottelemaan. 

 
Tällä hetkellä yrttipurkeissa on siemenpussit kertomassa siitä, että missä purkissa kasvaa mitäkin, mutta tämä on vain väliaikaista. Ideana ois mahollisesti maalata jokaisesta purkista/ruukusta 1 sivu liitutaulumaalilla.  

PS. Suomi kohtaa pian USAn. PEUKUT PYSTYYN!! Kannustetaan Leijonamme voittoon! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti