torstai 3. toukokuuta 2012

Tästä se lähtee, parvekkeen sisustus!

Rumia, mutta silti niin kauniita puisia hernelaatikoita. Näistä parvekkeeni sisustus lähtee. Nämä ihanaiset laatikot sain/otin siis töistä. Meinaan vielä maalata varmaa nää valkosiks. Käyttötarkotus ei vielä ihan seelvillä mut apupöytinä menis hyvin! Huomenna varmaa istutan, taino kylven yrttejä ruukkuihin ni saa sit kesällä omia yrttejä, nam! Kuvissa uusimpia "sisustus"ostoksiani, ihana valkoinen radio Clasulta, johon saa laitettua muistikortin tai usb:n, neljä eriväristä lasia ja tarjotin Ikeasta.


3 kommenttia:

 1. Maalaa valkoiseksi, käännä ylempi laatikko toisin päin, väliin (kulmiin) 4kpl n. 50cm puurimat. Ylälaatikkoon multaa, jolloin se käy pienenä "puutarhana" yrteille ja alalaatikko pöytätasona... En tiedä, toimiiko? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mainio idea, pitääkin kokeilla! Ja vielä kun noita laatikoita saa koska vaan ilmaseks töistä ni viittii kokeillakki!! Kiitos :)

   Poista
  2. Eipä kestä.. ideointi on yleensä se helpompi homma ja tuppaa itsellä usein jäämään sille tasolle, joten mukava huomata, että joillakin löytyy vielä intoa ja taitoa askarrella asioita itse! Seuraan mielenkiinnolla, miten projekti etenee.. ;-)

   Poista