tiistai 31. heinäkuuta 2012

Huono päivä..

Aina ei voi olla hyvä päivä, ei kenelläkään.. Noh, mut tälleen tiivistettynä olin tänää huonolla tuulella, ja kaiken lisäks kaaduin/liukastuin yläkerrasta tullessani portaissa. Tuloksena sairaan kipeä liikkumaton, turvonnut ja tumma ranne. Huomenna se ois kai sit terkkariin meno.. ähh.. Pahottelen jo etukäteen sitä, et tää postaus tuskin tulee vaikuttaa kovin iloselta, ku fiilis on mikä on :/

Koska en oikeen oo innostunu puhuu täst päiväst, ni voisin vaik kertoo vähän eilisestä. Niiku edellisessä postauksessa kerroinkin, ni eilinen alko ihanien vattujen keräämisellä. Vattujen keruun jälkeen hengailin vaan pihalla puoleenpäivään asti ja sit mun 2,5-vuotias Siiri-serkku tuli tänne hoitoon. Iltapäivä kulukin sit mukavasti ulkona ja sain jopa ekan yhteisen kuvan mun serkun kanssa. Samalla tuli otettua kuvia myös mamin koirasta Bonniesta, meidän piirissämme usein myös Toni, Poni, Koni... Iltäpäivällä lähettiin Espooseen hakee uutta öljykattilaa tänne, isovanhemmille, vaarin ja mamin kanssa, mutta ennen sitä piipahdin nopeasti kahden kuukauden jälkeen omassa kodissani. Kotoota mukaan tarttu vaan tuunaamani farkkuliivi, lasku ja Glorian koti. Kotootani ajettiin sit pikkuisten mutkien kautta ;) hakemaan uutta kattilaa. 250-kiloisen kattilan siirtäminen peräkärryyn sujui hyvin yhteensä 7 ihmisen voimin. Vähän yli kolmen tunnin päästä oltiinkin jo takaisin täällä, isovanhemmilla.


Nyt painunkin pikkuhiljaa nukkumaan tän kipeen ranteen kanssa. Joten hyviä unia kaikille ja toivotaan et huomenna on parempi päivä! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti