keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Intohimo ruuanlaittoa kohtaan

Jos saisin nyt valita uuden ammatin itselleni, se olisi varmasti kokki. Ainut asia mikä tällä hetkellä estää/mietityttää on se, että vegaanina en mielelläni koskisi lihaan. Onneksi ruokaa voi tehä ja oppia ilman koulutustakin ja eikä kukaan pakota minua nyt valmistamaan liharuokia. 


Aamupäivällä ilahdutin isovanhempiani isolla kasalla lettuja. Reunojen rapeus ja ohuus saivat isovanhempieni makuhermot hivelemään. Itse en lettuja syönyt, koska ne eivät olleet vegaanisia eikä niihin myöskään ollut käytetty gluteenittomia jauhoja. Omia makuhermojani hellin tänään itsetehdyllä hampurilaisella. Itseleipomani täydellisesti onnistuneet sämpylät saivat väliinsä grillipannulla paistettua munakoisoa ja tofua, maustekurkkua ja tavallista kurkkua, paprikaa, tomaattia, sipulia, nektariinia ja sweetchilikastiketta. Lautaselle päätyi myös kaupan ranskiksia. Ja voin taas kerran sanoa, että ruoka oli todella hyvää! Mutta tietenkin sitä tuli sen takia taas syötyä aivan liikaa..


PS. Oonkin unohtanu kertoa, että lähden 9.8. 2 viikoksi Kreikkaan Kreetalle! Ja matkaseurani on samanlainen kuin aina ennenkin, yksin tottakai! Aaai että <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti