maanantai 17. syyskuuta 2012

Hernekiiwikeittoa!

Kuka muu on törmännyt K-kaupoissa The Soup French-merkkisiin 100%:siin vegetaarisiin keittoihin? Muutamia kertoja olen niitä nähnyt ainakin Kampin K-Supermarketissa, mutta melko kova hinta (lähes 3€) on pitänyt keitot hyllyssä. Tänään päätin Tapiolassa ollessani mennä käymää Stockmannin Herkussa ja mitä sieltä löytykään. No näitä kyseisiä keittoja ja hintaan 1€/kpl! Ja olihan näitä samantien ostettava jokaista makua yksi ja kahta vielä toiset, koska maut kuulostivat niin mielenkiintosilta. Kassalla kysyin, että miksi nämä oli näin halvalla, mutta kassa"täti" ei osannut muuta sanoa, kun että ehkä niistä vaan halutaan eroon. Nää pienet keitot on pakattu superkauniisiin 170ml purkkeihin, tai pulloihin, mitä noi nyt onkaan. Noita ei siis missään nimessä tarvii käytön jälkeen heittää roskiin vaan niihin voi ite säilöä jotain tai vaikka laittaa vaan muuten esille. Vielä en keittoja ole maistanut, mutta kerron teille heti mielipiteeni, kun niitä olen maistanut. :)


Tapiolasta suuntasin vielä käymään Soukan Fidassa, josta löysin kahville kivan purkin, josta voin laittaa kuvaa vaikka huomenna, jos netti toimii... Muuta tästä päivästä en oikeen osaakkaan sanoa. Nyt kattelen vaan Salkkareita (ei, en seuraa vaikka ennen tuli kyllä seurattua) ja odottelen, että Huippumalli haussa alkais. Unohdin muuten kertoa, että Habitaresta lähtiessäni minua pyydettiin täyttämään piiiiitkä palautekysely messuista. Tästä palkinnoksi sai 15€ lahjakortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn jollekkin syksyn messuista! Tiedossa siis ekaa kertaa elämässäni Messukeskuksessa lokakuun lopussa järjestettävät muoti ja kauneus messut. Messujen tarkkaa nimeä en muista, mutta se löytyy messukeskuksen nettisivujen tapahtumakalenterista. Nyt jatkan telkun kattomista ja pian alkaakin jo Huippis. Nyt moikka!

4 kommenttia:

 1. Mä en oo kyllä törmännyt näihin, eikä oo ihme kun asun "metsässä" mut jes on ens sunnuntaina tulossa Espooseen, joten taidankin käydä herkussa ja toivotaan,että näitä on vielä jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan ihan sikana et pääsen noita maistamaan! :) vielä ne saa oottaa pari päivää kaapissa, koska en oo nyt kotona. <:

   Poista
 2. Ainakin pakkausdesign on onnistunut :P Pitää varmaan käydä stockalla kurkkimassa.

  VastaaPoista