lauantai 29. syyskuuta 2012

Kasviskiekkoja ja kukkakaalipyrettä

Raastetusta kyssäkaalista, porkkanasta, punajuuresta, lantusta, kesäkurpitsasta ja pilkotuista kanttarelleista syntyi tänää superhyvät kasviskiekot. Raasteiden lisäksi lisäsin "taikinaan" puolisen desiä soijajogurttia ja noin ruokalusikallisen kaurahiuraleita. Kiekkojen lisukkeeksi tein kukkakaalipyrettä ja palottelin vähän kurkkua. Annoksen päälle vielä rouhaus mustapippuria, nam! 

Massu täynnä hyvää ruokaa ja nyt vaan yritän miettiä et mitähän sitä kekkais vielä tekemiseks tänään..

4 kommenttia:

  1. Nam! Pitääkin tehdä joku päivä noita kiekkoja, kuulostavat herkullisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, se unohtukin kirjottaa, että tein noi muffinipellillä :)

      Poista
    2. voi vitsi,näää on kaikki aina niin herkun näkösiä:) mä söin yks päivä keitettyjä ruusukaaleja ja muita kasvikunnan tuotteita,,niin kaveri kysyi multa,,että niin joo,mutta mitä söit ruuaksi:DD

      Poista
    3. Haha :D Mutta kasvikunnan tuotteethan on ihan parasta syötävää! :)) Mut hhei, nyt lähen kirjottelee sitä työsopparia!

      Poista