tiistai 11. syyskuuta 2012

Lukijoita blogiin

Oon pitäny blogia nyt puolisen vuotta, mutta lukijoita on kertynyt "huimat" 11 kappaletta, mutta sanontahan menee, että "hiljaa hyvä tulee", siihen on kai uskottava. Aamulla tultuani koneelle huomasin yhden lukijani kadonneen ja se pistääkin miettimään, että miksi. Itse arvostan blogeissa hyviä kuvia ja selkeitä tekstejä. Ja sitä, että blogin sisältö kertoo jotain kyseisestä ihmisestä. Kysyisinkin nyt teiltä lukijani, että mitä haluaisitte blogistani lukea ja missä olisi parantamisen varaa.

Nyt lähen suihkuun ja sit ulos! :)

6 kommenttia:

 1. Musta sun blogi on hyvä juuri tämmösenä. Tykkään kun blogisi käsittelee vähän kaikkea, eikä keskity vaan yhteen asiaan. Erityisesti olen nyt viime aikoina tykännyt sun ruokajutuista, kun olen itse alkanut kiinnittää huomiota siihen mitä syön ja koittanut lisätä luomua ja kasvisruokia. Olen siis saanut blogistasi hyviä vinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piristävästä kommentista! Ja onhan tästä blogista tullut jo niin tapa, että en tätä viitsisi lopettaa vaikka lukijoita ei olisi yhtään :)

   Poista
 2. Minä taas törmäsin nyt ekaa kertaa blogiisi ja ajattelin jäädä seurailemaan, kun sullakin näkyy olevan kiinnostavia luomujuttuja yms. :)

  VastaaPoista
 3. Markkinointi on tärkeässä osassa, saatiin kaverin kanssa blogiimme lukijoita runsaasti erilaisten sosiaalistenmedioiden kautta :) Facebook on ihan ehdoton, irc-galleriasta löytyy erilaisia blogi-yhteisöjä + paljon henkilöitä joita blogit kiinnostaa, pyydä kavereita avuksi, kun alkaa sana kiertämään niin varmasti saat paljon lukijoita! :) Mahtava blogi, mitä nyt pikkuisen kerkesin vilkaista!

  http://reissumatka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Mutta kokeiltu on, huonolla menestyksellä. Faceen oon linkkaillu muutamia kertoja mun blogia ja yhessä toisessakin paikassa on linkki mun blogiin, mut ilmeisesti en vaan kirjota tarpeeks hyvää tekstiä tai sit kuvat ei miellytä muita. Ja kavereita en hirveesti omista, ni niistä tuskin apua ois. Mut positiivinen asenne vaan kehiin, kyl niitä lukijoita pikkuhiljaa kertyy mullekkin :)

   Poista