sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Öinen oivallus

Mitä syntyy kun yhdistää matkaradion ja käyttämättömäksi jääneen maalaustelineen? No siitä syntyy ehkä upein sisustuselementti parvekkeelle, radioteline! Nyt en joudu enää kuuntelemaan radiota "pöytäni" tasolta vaan voin kuunnella juuri siltä korkeudelta, kun haluan ja sainpa myös yli 10 vuotta vanhan maalaustelineeni kaapista pois tilaa viemästä. Aamuni alkoi siis mahtavasti, hyvää aamupalaa loistavan ilman ja musiikin kera, enempää ei voi edes toivoa! :) Mitä mieltä olette oivalluksestani?

Kello näyttää nyt 12:33 eli pakko suunnata jo ulos! :)

6 kommenttia:

 1. Hyvä idea, meilläkin on maalausteline aika vähällä käytöllä samoin kuin kamerajalusta, siihen olen joskus miettinyt hommaavani jonkun pienen puulevyn, jota voisi sitten käyttää pöytänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on hyvä idea! :) Saa nähä mitä mä seuraavaks kekkaan, kun koko ajan sellanen olo et tekis mieli tuunailla vaikka mitä!

   Poista
 2. Bongasin sun blogin vasta eilen ja koukutuin heti! Ihania kuvia! Tykkään tosi paljon tosta sun aamupalatarjottimesta, kaikki näyttää vaan tosi hyvältä siinä :) jään ehdottomasti seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos ja tervetuloa lukijaksi! :) Toi tarjotin saa kyllä aina hyvälle mielelle.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista