maanantai 24. syyskuuta 2012

Tuotteet, joita en malttanut jättää hyllyyn

Kävin tossa viereisessä Tarjoustalossa. Ennen kauppaan menoa mulla ei ollut hajuakaan mitä ostan tai ostanko mitään. No mukaan tarttui kuitenkin kaksi Herbinan MarjaSpa-kasvovoidetta ja Syoksen kuiville ja vaurioituneille hiuksille tarkoitettu shampoo. Herbinan voidetta olen aikaisemmin käyttänyt siskoni luona, mutta koska en muistanut kumpaa noista, niin otin kummatkin mukaan. Sen muistan voiteesta, että se tuoksuu ihanan mansikkaiselle. Tässä vielä lainaus Herbinan sivuilta MarjaSpa-tuotteista "Hemmottelevat Herbina MarjaSpa ‐tuotteet tuovat arkeen hieman ylellisyyttä. Tuotteiden värimaailma on vaaleanpunainen ja tuoksu kevyen marjainen. MarjaSpa-linjan tuotteiden vaikuttavat ainesosat tulevat suomalaisista marjoista ja ne sopivat parhaiten normaalille ja kuivalle iholle.". Tuoksun ja kätevän pakkauksen ohella myös se, että Herbina ei tietääkseni käytä eläimiä testatakseen tuotteita, vahvisti myös ostopäätöstä. Mikäli täältä löytyy henkilö, joka tietää enemmän tosta Herbinan testausmenetelmästä, saa infota mulle! Ja tässä teille vielä hinta, jonka noista kustansin, eli 1€/kpl. Syoksen shampoo maksoi myös tämän 1€. Ei paha hinta näistä siis!

Valittelut kuvanlaadusta. Järkkärin muistikortti"aukko" on rikki, kortti ei naksahda sisään, joten se on tällä hetkellä käyttökelvoton. :/

2 kommenttia:

  1. Mäkin oon joskus bongannu tosi hyviä Herbinan tarjouksia just Tarjoustalosta tai Tokmannilta, niissä on joskus tosi halvat hinnat! :)

    VastaaPoista