tiistai 20. marraskuuta 2012

Matkamuistot kehyksissä

Rakastan matkustamista. Se on elämässäni asia, josta nautin erittäin paljon. Niinkin paljon, että toivon jonain päivänä saavani ikuistaa sen jollain tavalla ihooni tatuoinnin avulla. Eniten minua matkustamisessa on kiehtonut neljä interrail-reissuani, jotka olen tehnyt yksin, lukuunottamatta ensimmäistä matkaani, jonka tein osaksi siskoni kanssa. Rakastan sitä tunnetta, kun saa istua junassa, joka matkaa halki pikkuruisten kylien tai puksuttaa kilometrien korkuisilla vuorilla. Saa nähdä maisemia, joita ei lentokoneella lentäessä tiedä edes olevan olemassa. Voi ihailla lumisia vuorenhuippuja tai vaikkapa ihastua siihen ihanaan ääneen, kun juna kulkee raiteilla. Kylmiäväreitä, niitä nämä kokemukset saavat aikaan. Koska olen kiertänyt junilla paljon pitkin Eurooppaa, olen kerännyt lukuisia matkalippuja muistoiksi matkoistani. Niitä löytyy yli sata, ja jokaisesta syntyy tietynlaisia muistoja mieleen. Eilen ostamani valkoiset kehykset saivat alleen pienen osan näistä muistoista. Taustalla on tämän vuoden interrail-karttani, jossa näkyy matkustamani matka. Pienet pallerot ovat merkkejä siitä, että olen yöpynyt paikassa. Matkaliput taas ovat sekalaisia, mutta silti merkitseviä, lippuja matkoiltani. Tämän taulun aion ripustaa sänkyni yläpuolelle sisustustarrani viereen.


2 kommenttia:

 1. Hieno taulu. Munkin on pitänyt jo pitkän aikaa tehdä joku kollaasi noista lipuista ja lapuista, joita on myös kertynyt ulkomailta.
  Mä en ole koskaan ollut kunnon reppumatkalla, mutta haaveissa on vielä joskus mennä junalla kiinaan, sitten kun on vähän rikkaampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ainakin vielä ensi kesänä tiedossa viides junareissu Eurooppaan. Jospa sitä itekin pääsis jonain päivänä vielä Euroopan ulkopuolellekin! :)

   Poista