keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Suolaisen nälkä

Se iski eilen illalla, niin myöhään, että en olisi millään voinut itse alkaa kokkailemaan ja ainut auki oleva kauppakin oli Alepa. Noh, ei muuta, kun vaatteet päälle ja suunta kohti lähi-Alepaa. Koska hyllyiltä ei löytynyt mitään luomu perunalastuja, päädyin Rips:in "Vege Chipseihin", juureslastuihin, joita olenkin pitkään miettinyt ostavani. Pussi kouraan kassan kautta ja kotiin maistelemaan. Ensimmäiseksi suuhuni päätyi porkkanalastu. Maku oli ihana, ei todellakaan liian suolainen ja porkkanan hieman makea maku maistui kivasti. Myös punajuuri- ja palternakkalastutkin olivat makuuni. Pussi siis sisältää auringonkukkaöljyssä paahdettuja porkkana-, punajuuri- ja palsternakkalastuja, jotka ovat kevyesti suolattuja.

Koska nämä juureslastut eivät kuitenkaan olleet suosimaani luomua, niin nappasin tänään kaupasta Chipstersin vastaavanlaisen pussin, joka sisältää samojen juuresten, palsternakan ja punajuuren, lisäksi myös perunaa. Nämä pääsevät testiin varmasti pian! :)

2 kommenttia:

  1. Oliko myös hinta "suolainen";)? Varmaan ihan sairaan hyvii,pakko kokeilla..ja sit niit voi alkaa yrittää seuraavaks tekeen itse:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1,89€ makso Alepassa 50g pussi. Tänään tuli Lidlin mainos niin siellä tulee huomenna myyntiin sellaset kans, tosin joku Lidlin merkki ja 100g pussi, joka maksaa muistaakseni 1,29€. Ja on siellä jouluvalikoimassa, eli ilmeisesti jouluun asti. Ne ois siis vähän edullisempi vaihtoehto! :)

      Poista