keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Paras iltapala vuosiin

Tarvitaanko täydelliseen iltapalaan mitään muuta, kun se, että jaksaa nähdä vaivaa? Rakastan tehdä ruokaa, jonka tekemiseen menee aikaa, koska useimmiten, tai minulla jopa lähes aina, se todellakin palkitsee uurastajan. Tällä kertaa syntyi iso kasa gluteenittomia ja vegaanisia ryppypiirakoita (kai niitä karjalanpiirakoiksi kutsutaan tavallisemmin), joiden maku oli viedä kielen mennessään. En muistanutkaan kuinka hyviltä uunituoreet riisipiirakat voivatkaan maistua. Näiden herkullisten leipomusteni kanssa nautin eeeeerittäin hyvää Higher Living:in inkivääriteetä. Riisipiirakoista söin vain murto osan, koska suurin osa niistä tulee päätymään ylioppilasjuhliini sunnuntaiksi. Niin, huomennahan vietetään itsenäisyyspäivää, joten voisinkin toivotella teille oikein herkullista itsenäisyyspäivää! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti