sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Savuinen pasta

Aurinkokuivatusta tomaatista ja parsakaalista syntyi erittäin hyvä pasta, joiden makua vahvistin vielä kuullotetulla valkosipulilla, maapähkinävoilla ja savupaprikalla. "Kerman" aseman hoiti tälle kertaa Rice Dream:in luomu riisikerma, joka taisi olla ensi kertaa käytössäni tänään. Päälle ripottelin vielä kuumalla pannulla paahdettuja pinjansiemeniä. Jollain tavalla mulla tuli tästä mieleen pekonikastike, mutta en tiedä oliko se hyvä asia. Hyvää tai siis erittäin hyvää tämä silti oli! Onko teillä muuten ruoan asettelu osana ruoanlaittoa? Itse haluan ruokani näyttävän AINA hyvältä ja asettelu kuuluukin yhtä paljon ruoanlaittoon kuin se itse valmistaminenkin.


2 kommenttia:

  1. Kiitos herkullisesta reseptistä. Tein tätä tänään itselleni ja miehelleni ja tykkäsimme tosi paljon :) Tätä pitää tehdä toiste ja mainostaa myös tutuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa kuulla, että ruoka maistui teillekkin! :) Itse teen ruokaa yleensä aika luovasti ja tykkään kokeilla kaikkia erikoisempia yhdistelmiä, kuten tässäkin ruoassa. En tiedä kuinka moni laittaisi tämäntyyliseen ruokaan maapähkinävoita, mutta itseni mielestä se sopi erittäin hyvin. :)

      Poista