torstai 31. tammikuuta 2013

Eka netti ja sit muistikortti

Ei mee hyvin, ei todellakaan. Eka sain kärsiä ilman nettiä lähes kaksi viikkoa ja nyt vuorossa sit muistikortin hajoaminen. En vaan voi käsittää sitä, että olen vuoden sisällä hajottanut useita muistikortteja ja kaikki hajonneet samasta kohtaa. Voiko vika olla minun, jos ne kortit tehdään niin huonoiksi ja epäkestäviksi? En kuitenkaan ole kohdellut kortteja kaltoin vaan ne ovat aina olleet joko kameran tai koneen sisällä, ei koskaan lojumassa missään hyllyillä. Niin ärsyttävää, koska kortissa on tietenkin sisällään 8Gt kuvia. Ei oikeen naurata.. Eikä myöskään tee mieli ostaa enää ainuttakaan muistikorttia. Ootan niin kauan, että ne tehdään jostain kestävämmästä, vaikka teräksestä. MUR.

9 kommenttia:

 1. Voi ei! Uskon, että ottaa päähään, miten sulle sitten sattuukin ne huonoimmat muistikortit. Itselläni on kaksi muistikorttia ja molemmat ovat kestäneet useita vuosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyl hirveesti naurata. Tänään kävin kans viemäs mun 3kk sitten ostetun Kenwoodin sauvasekottimen takas kauppaan, kun se hajos muutama vk sit. Jotenki menee nää asiat iha päin pyllyä.. Tänää myös tippu läppäri sängyltä ja vääns ton mokkulan aivan vinoks, toistaseks se toimii, mut saapa nähä kui kauan. Murmur...

   Poista
 2. On päiviä kun terävät veitset on hyvä jättää käyttämättä, no ehkä tästä kaikesta huonosta tuurista kohta koittaa parempaa ja tälläset asiat unohtuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu vaan siltä, että nää huonot jutut sais loppua nyt. Kohta oon työtönkin.. Pitää vaan toivoo, että aurinko paistais risukasaankin..

   Poista
  2. Joo ollut vähän liikkeellä tota, viime kesänä repes akilesjänne ja sitä paranellaan vielki ja firmassa yt neuvottelut menossa et työnhaku voi olla ittelläki edessä. Mut pitää mielen positiivisena niin kyl hyvä tulee :)

   Poista
  3. Tiadan suunnata johki reissuun kun työt loppuu parin viikon päästä :)

   Poista
  4. Kuulostaa hyvältä ja saa muuta ajateltavaa :) ainakun yks ovi sulkeutuu niin toinen aukeaa :)

   Poista
  5. Nii no näinhän se taitaa olla :)

   Poista
  6. Kuten huomaat, ei ne asiat oo niin huonosti :P

   Poista