sunnuntai 13. tammikuuta 2013

More things about me

Henriikka haastoi minut blogissaan 11 asiaa-haasteeseen, joten tässä ovat vastakset hänen kysymyksiinsä! :)

1. Mikä saa sinut hyvälle mielelle?
Tää ehkä kuulostaa tyhmältä, mutta ruoka ja ehdottomasti omatekemä. Tykkään siitä, että ruoan valmistamiseen menee kauan ja, kun sen vihdoin saa lautaselle kauniisti aseteltuna, ei siitä voi muuta, kun tulla hyvälle mielelle. Mut saa hyvälle mielelle myös mukavat asiakkaat töissä ja pienet kohteliaisuudet. 
2. Mitä asiaa arvostat eniten omassa kodissasi?
Sitä, että viihdyn täällä. Silmäteriäni kotonani on Harri Koskisen suunnittelema Block-lamppu ja rengastuolini.
3. Lemppari sisustuskauppa?
Mä käyn melko harvoin sisustuskaupoissa, mutta suosikkejani lienee kuitenkin Sisustuskauppa.com, josta olen ostanut sängyn yläpuolella olevan sisustustarran ja Iittala-myymälät. 
4. Asia, jota ilman päivästäsi ei tulisi mitään?
Aamupala on usein se asia, joka saa päiväni käyntiin. Siihen kuuluu lähes poikkeuksetta aina täyttävä puurolautasellinen vaihtelevien hedelmien kera ja iso kuppi teetä. 
5. Unelmien lomakohde?
Vaikka olenkin käynyt Makedoniassa kesällä niin se on edelleen paikka, jonne aion palata. Se hurmasi mut kauneudellaan ja ystävällisillä ihmisillään. Muita unelmien lomakohteita en ole tarkemmin miettinyt, mutta kun saan kaluttua Euroopan maat läpi, aion siirtyä muihin maanosiin mieluiten rinkka selässä ja hyvällä reissufiiliksellä.
6. Paras ostoksesi viimeisen kuukauden sisällä?
Oonkohan edes ostanut kuukauteen oikeen mitään...? Noh, mutta ainakin joululahjat läheisilleni.
7. Korkkarit vai Converset?
Mut näkee korkkarit jalassa yhtä harvoin kuin käyn baarissakin. Eli ehdottomasti Converset!
8. Lemppari ihonhoitotuote?
Lushin kuoriva huulivoide. Tosin se tulee kyllä nuoltua huulilta aika pikaseen hyvän makunsa vuoksi ;)
9. Paras nettikauppa? 
Tilaan harvoin nettikaupoista mitään, mieleeni tulee ainoastaan yksi tilaus Nelly.com:ista, yksi Markantalosta ja yksi Jimm's Pc-Storesta. Ostan mieluiten tuotteet suoraan kaupasta, jotta voi varmistua heti siitä, että se varmasti sopii päälle tai on varmasti mieluinen ostos.
10. Kauan käytät aikaa päivittäiseen bloggailuun?
Oman blogini päivittämiseen menee keskimäärin päivässä kymmenestä minuutista tuntiin. Muiden blogeja tulee luettua välillä useitakin tunteja päivässä, koska uusien mielenkiintoisten blogien etsimiseen menee helposti aikaa.

2 kommenttia:

  1. Oho! Sullahan menee todella vähän aikaa blogin päivitykseen! Itselläni menee väkisinkin yli tunti aina, kun käsittelen kuvia (niiden väriä, rajausta yms.) sekä kirjoittelen ja viimeistelen tekstiä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on yleensä niin vähän tekstiä, että ei sen kirjottamiseen mee kauaa aikaa, virheitä varmaan löytyy aina ;) Kuvia en käsittele oikeestaa muuten, kun että pienennän niitä 850px levyisiksi. :)

      Poista