lauantai 16. helmikuuta 2013

31156 vierailua ja 27 lukijaa

Mikäköhän mun blogissa mahtaa mättää vai odotanko vaan liikoja? Auttakaahan mua, parannusehdotukset siis kehiin ja risut ja ruusut kuuluviin. Postausehdotuksiakin saa antaa ja mielelläni niitä myös toteutan mahdollisuuksieni mukaan. Sana on vapaa!

PS. Lisäyksenä vielä, että blogilista näyttää blogillani olevan 11 tilaajaa ja 1247 lukijaa viikossa.

6 kommenttia:

 1. Kai se vaan niin on, että se suurin, mitä varsinkin blogeja lukevien valtavirta haluaa, on se, että blogiin ja sen kirjottajaan pääsis mahdollisimman syvälle. En mäkään blogillani mitään valtaisaa mainetta ja lukijamääriä halaja, mutta kieltämättä tota orastavaa bloginalkua ois helpompi kehittää mieluisaan suuntaan, kun ideoita ja palautetta tulis. Mutta kiitos kommentista. Varsinkin kuvat näytti hyvältä, joten liityin lukijaksesi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tottakai halua kehittyä ja kehittää blogiani, koska tämä täyttää jo pian vuoden, mutta lukijoita ei tunnu tulevan lisää, ei sitten millään. Maltti on kuitenkin valttia, joten on vain maltettava! :)

   Poista
 2. Munkin mielestä sun blogin valokuvat oli sen verran miellyttäviä, että niitä on kiva katsella, joten liityin lukijaksesi :)

  www.polkadotcookie.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääkin kurkata omaa blogiasi :)

   Poista
 3. Rakas sisko, niin tottakai luen ! ♥ Ja huikean ihania kuvia tekemistäsi herkuista. ♥ Enempi voisi ehkä kirjoittaa vaikka jostain muustakin kuin ruoasta, emt. Just niin, että lukijat tietäisi enempi susta itsestäsi. Verrattuna noihin mun lukuihin, niin hyvältä sulla näyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vaan niin supertylsä elämä, kun ei oikeen ole kavereita ja tuntuu, että en oikeen ikinä tee mitään. Ehkä sellaisia postauksia kuitenkin alkaa tulemaan, koska tiedossa on ainakin se Ruotsin reissu. :)

   Poista