sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Älä osta valmisruokaa

Tässä aito todiste siitä, että valmisruoka on suoraan sanottuna aivan perseestä. On kyllä tasan viimeinen kerta, kun ostan tai syön Oolannin ranskalaisia. Kuvissa vasemmalla juuri avaamani pussi ja oikealla aiemmin avattu. Värieroako? Ohjeessa lukee, että paista kullankeltaisiksi, mutta miten helvetissä tämä vaalennusoperaatio (ja palaneen maun poisto) oikeen onnistuu?! Sen kerran, kun ostaa jotain valmisruokaa niin laatu on tällaista. Prkl... Luulis, että isoissa firmoissa olisi jonkunlainen laadunvalvonta, mutta ei näköjää. Anteeksi tämä postaus, mutta kun on koko päivän ahertanut herkkuja muille ja sitten, kun päättää itse saada jotain ruokaa suuhun niin saakin p**kaa niskaan.

2 kommenttia:

 1. Hui, aika hurjaa ! Noh onneksi mikään valmis ruoka ei kuulu mun ruokavalioon mutta monen kuuluu ja kyllä sen pitäisi olla ihan syötävää safkaa ja vielä sitä mitä paketissa lukee...

  Kiva blogi sulla, löysin tänne blogilistan kautta ja jäin selailemaan, ehkä seurailemaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä tosiaan ihme juttu ja vastaukseksi sain Oolannilta, että tuote oli juuttunut liian pitkäksi aikaa friteerauskeittimeen ja siksi palanut. Sain hyvitykseksi viiden euron lahjakortin kauppaan, naurettavaa touhua sanon minä!

   Ja kiitos kehusta! :)

   Poista