sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Suloisia minisämppyjä iltapalaksi

Uunituoreita minisämppyjä, hedelmiä ja höyryävää teetä.

8 kommenttia:

 1. Söpöjä sämpylöitä, nyt tekee itsekin mieli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä superhyviä. Sekotin joukkoon kaikkea mahdollista, kaurajauhoja, kauraleseitä, kookosjauhoja, soijajauhoja, perunakuitua, fibrexiä ja psylliumia. Päälle vielä kauraleseita, nam! Niin rapeita ja täydellisiä. :)

   Poista
 2. Nams! Maistuis kyllä mullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon ;) Oli nimittäin niin hyvää. Vesikielellä saa kattoo nyt tota kuvaa.

   Poista
  2. Täytyy itsekin kokeilla tuollaisia, tunkea vaikka mitä terveellisiä ainesosia taikinaan. ;)

   Poista
  3. Kannataa! Pelkästään kokeilemallahan sitä oppii mikä omaan suuhun on maukkain ja itellä kun on tuo vilja-allergia niin se tietenki rajottaa aika paljon, mutta onneks on paljon vaihtoehtoja rukiille, vehnälle ja ohralle. :)

   Poista
  4. Joo ja olisihan se jokaisen muutenkin parempi käyttää muitakin aineksia kuin perus vehnää ja ruista! Itselle tulee pelkästä ruisleivästä närästystä ja välillä todella turvonnut olo, vehnä nyt ei tee oloa koskaan kovin loistavaksi. :D Mitään vilja-allergiaa tai keliakiaa minulla ei ole todettu, mutta olen silti huomannut, että esim. kauraa syömällä on paljon parempi olo!

   Poista
  5. No sit ainakin suosittelen muita vaihtoehtoja! Söin tossa just herkullisia cookieseja, joissa oli samoja aineksia, kun eilisissä sämmpyissä, toimi ihan mainiosti ja tuli varmasti kuitua tarpeeksi tälle päivälle. Ruoka on ehkä elämän ihanin asia, tai sen kokkaamisen jälkeen! :)

   Poista