keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Yesterday was a nice day

Eilinen työpäivä meni tosi nopeesti, siivoilin paikkoja ja täyttelin ja pesin tynnyreitä. Työpäivän jälkeen suuntasin keskustaan ja kävin varaamassa lipun Texasin moottorisahamurhat 3D-leffaan. Koska leffa alko vasta 20:20, mulla oli melkosesti aikaa ennen leffaa. Kiertelin kauppoja nelisen tuntia, enimmäkseen ruokakauppoja ja metsästelin uusia tuttavuuksia ruokakaappeihini. Mukaan tarttui muun muassa tattari-bataatti-nuudeleita, tomaatti-basilika-levitettä ja meilläkin töissä myynnissä ollutta glögiä, jota en kuitenkaan vielä ole koskaan maistanut. Eiliset kaikki ostokset olivat luomua lukuunottamatta reilun kaupan 85% suklaapatukkaa. Ruokaostosten jälkeen kävin vielä Tiger-storessa pällistelemässä kaikkea erikoista ja värikästä. Mukaani tarttui tällä kertaa ihanan värinen vihannesveitsi, pattereita, kuorimaveitsi ja kangaskassi, jossa lukee "Recycle or DIE". Oli aika nappiostos mun ajattelumaailmaa ajatellen ja olihan kassi saatava tänään myös ekaa kertaa käyttöön. Shoppailujen jälkeen suuntasin Tennariin. Leffa oli aika raaka ja julma, mutta mielestäni kuitenkin hyvä eikä ainakaan missään vaiheessa joutunut miettimään, että paljonkohan elokuvaa on vielä jäljellä. Mukava leffailta oli siis! Kotiin tulin vasta yhentoista aikaan melko väsyneenä, mutta silti jaksoin vielä alkaa tekee ruokaa ja selailla muiden blogejakin.

Tänään päivä on sitten ollut aika toisenlainen. Mukava toki, mutta töissä oli superkiireistä. Tänään laitoimme liikkeeseemme kaikki tuotteet -50% ensi viikon torstaihin asti jolloin liikkeemme lopettaa. Voitte siis vain arvata kuinka paljon asiakkaita loppuunmyynti vetää. Tiedossa kiireisiä ja samalla haikeita päiviä. Tykkän niin paljon työstäni, että en haluisi sen millään loppuvan. Noh, kaikki hyvä kuitenkin päättyy aikanaan ja uusia kivoja asioita on varmasti edessäni vielä lukemattomia.


Ainiin, meinasin ihan unohtaa sunnuntaiset ostokseni! Pacarin raakasuklaata kahdessa eri maussa. Ne pääsevät testaukseen kunhan herkkuhammasta kolottaa. ;)

Nyt jatkan iltaani uuden Dekon ja kuuman teen seurassa. :)

1 kommentti: