lauantai 9. maaliskuuta 2013

Värikästä ja inspiroivaa ruokaa

Kun etsin inspiraatiota omiin ruokiini, niin käytän usein apunani Googlen kuvahakua. Näpyttelemällä englanninkielisen hakusanan voi olla varma löytävänsä lukuisia inspiroivia kuvia. En koskaan avaa kuvia ja siirry sivuille, joista kuvat ovat peräisin, koska eivät minua ne reseptit kiinnosta. Tarkoituksenani ei ole etsiä ruokia, joita haluaisin tehdä vaan kuvat toimivat vain apuväleinä. Joskus ne saattavat lisätä motivaatiotani ruoanlaittoon ja joskus niiden avulla voi saada vinkkejä omien ruoka-annosten tekoon. Tykkään siitä puuhasta! Ajattelin, että ehkä joku teistä saattaisi minun tavoin saada uutta innostusta ruokien tekoon, kun näkisi värikkäitä ruokakuvia ja niimpä ajattelin koota teille pienen kuvapostauksen tekemistäni ruoista. Nauttikaahan! :)


20 kommenttia:

 1. oi toi yks mustikka(?) kakku näyttää ihanalta :)! Ja noi muutkin:)

  VastaaPoista
 2. Mä teen tuota samaa googlehakuilua ja tietysti haen inspistä myös blogeista. Mulla on tavoitteena tehdä joka päivä jotain erilaista (ihan aina ei onnistu) ja ainakin joka viikko löytää jokin itselle kokonaan uusi raaka-aine ja kokeilla sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, etten oo ainut! Välillä ihan huolestun, kun huomaan selanneeni kuvia parikin tuntia, vaikka pitäisi jo syödä, tai edes tehdä sitä ruokaa. Mut ilman sitä inspistä, mun ruoka tuskin olisi tällaista kuin se nyt on. Itsekin koitan melko ahkerasti etsiä uusia raaka-aineita ja kokeilla uusia makuyhdistelmiä :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuolailen monesti näitä omia ruokakuviani, khih :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Sitkun perustan sen mun kauan haaveilemani ravintolan, ni tervetuloa avajaispäivänä! :) Haha, kaukainen ajatus kyllä, mut niitä unelmia on oltava.

   Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  6. Noh, eipä se kai hirveesti haittaa, mut ei nää kuitenkaan ehkä oo tälläsia vuoropuhelupaikkoja. Jos tekisin mun blogille facebook-sivut vaik, hmh.. :)

   Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  8. Jospa siis harkitsisin sitä :)

   Poista
 4. herkullisia kuvia :--)
  onks tossa mustikkakakussa liivatetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä, mutta se oli isovanhemmilleni. Liivatteelle löytyy kuitenkin vaihtoehtona esimerkiksi kasvipohjainen Dr. Oetkerin Vegegel :)

   Poista
 5. Erittäin kauniita ruokia sä osaat kyllä laittaa. Itse osaan tehdä erittäin hyvää ruokaa, mutta esteettisyydestä en tiedä mitään. Sun ruokien valokuvien perään ei voi kuin huokailla ja kuolata. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan erityisemmin mitään taitoa noiden ruokien asettelussa ole, mutta pyrin aina siihen, että se annos näyttäisi miellyttävältä. Mulla se ainakin lisää ruokahalua, kun annos näyttää hyvältä. Niin, ja kiva kuulla näiden ruokien näyttävän hyvältä myös muiden silmissä! :)

   Poista
  2. Ihmiset on sokeita omille vahvuuksilleen.

   Poista
  3. Näin taitaa tosiaan olla. Pakko tähän vielä todeta, että mun mielestä kasvisruoka näyttää useimmiten hyvältä pelkän värikkyytensä takia. :)

   Poista