sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kukkakalipyree paahdettujen soijasuikaleiden, parsan ja pinaatin kera

Herkkua! Parsa on yksi mun kevään ehdottomista herkuista. Voisin syödä sitä vaikka koko ajan ihanan makunsa ansiosta. 

Tänään halusin tehdä jotain melko nopeasti valmistuvaa, joten kiehautin pakastekukkakaalia kattilassa. Pyreen valmistin OBH Nordican teholeikkurissani ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Maustoin  nutmegillä (mikäs se nyt suomeks olikaan, niiiiii! muskottipähkinällä), ripauksella sipulijauhetta ja suolalla. Lisukkeiksi hetken kiehautettuja soijasuikaleita, jotka kiehauttamisen jälkeen paistoin uunissa rapeiksi, parsaa ja ryöpättyä pinaattia. Lautasen reunalle vielä muutamia tuoreita pinaatinlehtiä ja sunnuntai-illan herkkuni oli valmis!

Kuvissa pyree näyttää kokkareiselta, mutta ei se todellakaan sellaista ollut! En lisännyt siihen ollenkaan nestettä, jonka takia sain aikaiseksi paksun muussin, josta ulkonäkökin johtuu.


Huomenna otan suunnaksi Tukholman. Mahtavaa päästä taas parin kuukauden jälkeen Ruotsiin. Kaiken kukkuraksi sinne on luvattu 
tiistaiksi +20, enempää ei voisi edes toivoa! :) 

6 kommenttia:

  1. Nam, ihanan näköistä ! Mä oon ihan HULLUNA tankoparsaan nyt kun sitä on tarjolla :)


    annalottajosefina.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hei apua, lähetin sulle sähköpostiin viestiä mun osoitteesta, mutten ainakaan vielä ole saanut vastausta (?)
    En osaa käyttää tuota bloggeria kunnolla, niin että mistä ne viestit oikein näkee? D: haha....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain osoitetietosi ja tänää lähtee palkinto matkaan! :)

      Poista
  3. Olet vissiinkin reissussa mutta maltan kyllä odottaa syksyyn vastausta :D! Elikkä miten sait soijasuikaleet noin rapeikasi? Onko ne pyöritetty jossain öljyssä ennen uuniin heittoa? Uunissa tällähetkellä tyylisi inspiroimat pinaattipihvit. Olen pitkään ja hartaasti tutkinut pyöryköitä ja pihevejä ja pohtinut millä ihmeen resepticombolla sä ne kaikki teet!

    VastaaPoista