torstai 16. toukokuuta 2013

Pinaatin rakastaja

Ala-asteella rakastin pinaattilättypäiviä. Rajoituksista viis, kun minä pääsin "tiskille" satsaamaan oman annokseni. Kasa plättyjä ja toinen kasa puolukkahilloa, niin hyvää, että ei edes järkeä! Rakkaus pinaattia kohtaa senkuin kasvaa vuosi vuodelta ja myös uudet kokeilut ovat olleet herkullisia. Pastakastike muun muassa on aivan supernannaa.


Nyt kuitenkin tämän päiväiseen herkkuuni eli terveelliisiin pinaattiplättyihin, jotka koostuvat pinaatista, kookosjauhoista, vedestä, psylliumista ja ripukasesta suolaa. NJAM!
PS. Musta tulee vielä Kippari-Kalle ;)

3 kommenttia:

 1. Saako noille pihveille ohjetta? Tämä on ihan todella julmaa kun pistät tuollaisia kuvia ja kerrot vain ainekset! :D Nyt määriä kiitos että onnistun ekalla yrityksellä ja pääsen nauttimaan noista ihanuuksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat toki, mutta veden määrästä mulla ei ole hajuakaan! Mutta tuossa on siis 0,5dl kookosjauhoja, suolaa ripaus, reilu puoli teelusikallista psylliumia ja Pirkan paskastepinaattia viisi palaa, jotka olen jossain vesimäärässä sulattanut ja käyttänyt sitten taikinaan. Luulisin, että sitä on ollut reilu puoli desiä ehkä? Paistoin noita uunissa 225 asteessa ehkäpä 15 minuuttia. Käänsin puolessa välissä. Kannattaa käyttää kääntämisessä apuna esimerkiksi metallilastaa, koska plätyt saattavat olla hieman kiinni leivinpaperissa. Toivottavasti tästä oli jotain apua edes!

   Mun täytys kyl ehottomasti alkaa mittailee aineksia, että saisin näitä ruokiani jaettua teillekkin! :)

   Poista
 2. Joo kiitos! Ja sellaiset sinnepäin mitat ovat kanssa oikein hyviä. Itsekin käytän usein mittaa ''nestettä kunnes koostumus on mieluisa'' :D

  VastaaPoista