torstai 9. toukokuuta 2013

Värikkäämpää pizzaa saa hakea

Pizzaa voisi syödä vaikka joka päivä ja, kun kyseessä on pizza, jota OIKEASTI saa syödä vaikka päivästä toiseen, on valintasi tämä! Pohja aineksina pinaattia, kookosjauhoja, kauraleseitä, hiivaa, psylliumia ja ripaus suolaa. Päällä porkkanasta tehtyä sosetta ja liuta muita lempitäytteitäni. Tässä oli sipulia, punajuurta, parsaa, herkkusieniä, tomaattia ja paprikaa. Massu kiittää ja kuittaa tältä päivältä! :)


8 kommenttia:

  1. Pinaattilettu pohjana on kyl loistoidea! Täytyy kokeilla :) Ja tuo porkkanasose pitsan päällä kuulostaa kans hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonpas aivoton, en tajunnutkaan tuon olevan kuin pinaattilettu :D! Tosin erona taisi olla se, että tuo oli rapeampi ja uunissa paistettu. :)) Herkkua!

      Poista
  2. Oi nam! Täytyykin kokeilla!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä tuntuu tyhmältä, kun en paljasta reseptejä, mutta en ole kovin mittaihminen niin mulla ei ikinä ole määristä minkäänlaista hajua. : D

      Mutta suosittelen kokeilemaan! :)

      Poista
    2. Itseltäkin jää aika moni herkku jakamatta muille, kun en myöskään käytä mittaa läheskään aina. :D Blogiini pääseekin siis lähinnä sellaisia ohjeita, jotka olen katsonut jostakin kirjasta tai sitten sattumalta kirjotellut määrät ylös. ;)

      Poista
    3. Haha, samanlaisia ihmisiä kuin mä siis löytyy :D

      Poista
    4. :) P.s. Miksei täältä blogimaailmasta muuten löydy sellaista "tykkää kommentista" nappia :D

      Poista
    5. Kaipa sellasen tohon vois ite väsää ;)

      Poista