perjantai 25. lokakuuta 2013

Kesäikävä - se iski taas..

Kesäni oli upea. Kiertelin kaksi kuukautta Eurooppaa, josta suurimman osan vietin ihanissa Balkanin maissa. Liftasin, telttailin, junailin, rentouduin - nautin, ihan jokaisesta hetkestä. Paitsi siitä, kun astuin lentokoneeseen, joka matkasi takaisin kohti Suomea kahden kuukauden jälkeen. Siitä hetkestä lähtien tiesin, että olin viettänyt elämäni hienoimmat ja unohtumattomimmat 60 päivää. Eksyin taas selailemaan kuvia tuolta reissulta ja ikävähän se taas iski eikä ihmekkään, koska...

...se kaikki mitä näin ja koin oli uskomatonta!2 kommenttia:

 1. Itselläni on koko ajan ihan järkyttävä matkakuume niin eipähän siihen ainakaan nämä kuvat auttaneet :D reissuista on ihana ottaa kuvia, joita voi aina vaan kerta toisensa jälkeen katsella ja muistella upeita seikkailuja ja kokemuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen selannut kaikki tuhannet kuvat jo todella moneen kertaan, mutta vieläkään ei ole havaittavissa kyllästymistä. Kuvat ovat mielestäni ehdottomasti paras tapa muistella seikkailuja. Jotkut kirjoittavat päiväkirjaa tapahtumista, mutta minulle kuvaaminen on sitä. Muistot tallentuvat kuvien avulla ja niitä selaamalla ne kuin kertovat tarinaa minulle mielessäni.

   Hassun sekava teksti, mutta sanomani kuitenkin on, että kesäni oli upeista UPEIN.

   Poista