maanantai 21. lokakuuta 2013

Kurpitsan ja kaurakerman lumo

Soseutetusta kurpitsasta saa ihanan täyteläisen ja nopeasti syntyvän pastakastikkeen. Sekaan kannattaa kaataa loraus kaurakermaa, tai vaikka kookoskermaa, kermaisen olemuksen aikaansaamiseksi. Niin hyvää, että tämä pastakastike kilpailee kovatasoisesti TÄMÄN samettisen pastakastikkeen kanssa samoilla viivoilla!

PS. Valitettavasti pimeys tekee tehtävänsä, kuvista on vaikea saada hyviä ja kuvausinto laskee..

4 kommenttia:

  1. Näyttää edelleen hyvälle! Olen tomaatti-kurpitsa kastiketta tehnyt, mutta en kyllä pelkästä kurpitsasta! Nams :) Ps. Linkkisi ei taida toimia? Ainakaan itse en pääse näkemään mikä se kilpaileva pastakastike on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, olinkin säheltänyt sen linkin kanssa jotain, mutta nyt sen pitäisi toimia! :)

      Poista
  2. Namskis! Lisäsalamasta on itselleni ainakin apua syksyllä ja talvella kuvatessa, mutta aina sitä ei jaksa kyllä käyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei lisäsalamaa ole, kumpa olisikin, koska jälki on tämännäköistä sisäänrakennetulla salamalla...

      Poista