lauantai 30. marraskuuta 2013

Brunch at home on my own ♡

Paras koskaan leipomani leipä ja elämäni ensimmäinen tuorepuuro - näiden kahden ruoan ympärille rakentui herkullinen brunssi, jonka kruunasi kohmeinen hedelmäsalaatti, tuoreet päälliset ja marjainen tee. Voin melkein luvata, että tämän parempaa aamupäivän aloitusta tuskin on olemassakaan. Kiireettömyys, hyvä ruoka ja värikkyys ovat niitä asioita, jotka piristävät rankan työviikon jälkeen kerta toisensa jälkeen. 

Jos et jaksa tai halua lähteä brunssille ravintolaan, ystäväsi luo tai kutsua ystäviäsi luoksesi, voit ehdottomasti syödä brunssin kotona myös yksin kaikessa rauhassa vaikka musiikkia kuunnellen tai ikkunasta ulos katsellen. On aikasi nauttia, yksin tai yhdessä! ♡


4 kommenttia:

 1. Täytyisi munkin joskus järjestää itselleni ja perheelleni oikean brunssin. Piristäisi varmasti jokaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite tykkään syödä viikonloppuaamuisin, tai no aamupäivisin, hyvin. Työaamuina aamiainen jää aina väliin niin viikonlopun herkkuaamiaiset korvaa hyvin ne. :) Voi syödä vähän tuhdimmin ja enemmän ;)

   Poista
 2. onkohan sulla tähän leipään reseptiä jossain postauksessa:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti ole enkä suin surminkaan enää muista kuinka tuo herkkuleipä syntyi. Ainekset sentään muistan, hirssi- ja kaurahiutaleita sekä hirssi- ja kaurajauhoja, psylliumia, suolaa, hiivaa ja vettä. :)

   Poista