sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Orava tuulen tuiverruksessa


3 kommenttia:

 1. Millä kameralla muuten kuvaat? Kuvasi ovat aina uskomattoman hienoja! Enkä siis yhtään väheksy kuvaajan taitoa näiden otosten aikaaansaamisessa! Sussa on selvästi luontokuvaajan vikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaan 3,5 vuotta vanhalla Canon 1000D:llä. Tää kuva on otettu 75-300mm Canonin linssillä, joka tuli sillon "aikoinaan" ton rungon mukana. Ihan kelpo kuvia kuitenkin, ainakin parempia kuin pokkarilla! :)

   Uus kamera on ollu jo haaveissa pitkään, koska eihän tää yksinkertaisesti vaan enää riitä mun käyttöön. Tarkennuspisteitä aivan liian vähän ja saishan toi iso-herkkyyskin olla parempi.

   Poista
  2. No uskomatonta, että normi harrastelijakameralla saa näin hyviä kuvia. Ymmärrän tosiaan, että mielesi tekisi jo paremmille apajille! Siksi kyselin, kun itsekin uusi kamera kutkuttelisi, vaikka tuo Nikonin D3000 ihan kelvot ruokakuvat ottaakin - mutta vain luonnonvalossa ulkona (onneksi on parveke ;)). Paremmat kamerat vaan alkavat olla niin mittava investointi, että projektia pitää alkaa pyöritellä mielessä jo riittävän ajoissa :)

   Poista