keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Inkivääripaahdettuja lanttulohkoja ja curryisia kikherneitä

Tämä helppo ja melko nopea ruoka sopii hyvin välipalaksi tai kevyeksi lounaaksi. Paahda inkivääritahnalla ja ripauksella suolaa maustettuja lanttulohkoja uunissa noin 200 asteessa kunnes ne ovat saaneet kauniin ja paahtuneen värin. Viimeiseksi minuuteiksi lisää uuniin currylla maustetut kikherneet. Tarjoile tuoreen korianterin, sitruuna"hillon" (soseutettu sitruuna + psyllium) ja raastetun sitruunan kuoren kera. 


9 kommenttia:

  1. Onpas herkullisen näköistä ja taatusti hyvän makuista!

    VastaaPoista
  2. Kiva resepti lantuille. Kellari täynnä lanttuja, joten uudet ideat ovat tervetulleita.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, oispa mullakin! :) Rakastan lanttua, nam.

      Poista
  3. Täytyykin kokeilla lanttuja. Usein meillä paahtuu uunissa vaan porkkanoita ja bataatteja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla paahtuu aivan kaikkea! Ykköspaikan vie paahdettu myski- ja hokkaidokurpitsa. Se makunautinto, aaaaah.. :)

      Poista
    2. Noita en ole koskaan kokeillutkaan paahtaa.. Kokeiluun! :)

      Poista
  4. Inkivääritahna sopii varmasti ihanasti paahdettujen lanttujen jännään makeuteen! Näyttää herkulliselta, varsinkin tuo sitruunahillo on hieno innovaatio :) Keltainen ruoka tekee iloiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopi todella hyvin! :) Ruoan on oltava nyt tän synkkyyden keskellä värikästä, muuten voi vaikka masentua... Noh, huomenna tulee kai lunta, wippiii!

      Poista