perjantai 3. tammikuuta 2014

Porkkanaiset skonssit appelsiinihillon kera

Juuri uunista tullut murea skonssi itsetehdyn appelsiinihillon kanssa on aivan taivaallisen hyvää. Ja vitamiinipitoista ja raikasta! Omat skonssini syntyivät hirssihiutaleista, jotka jauhoin jauhoiksi. Muina aineksina käytin porkkanaa, soijajogurttia, ruokasoodaa, valkoviinietikkaa, suolaa ja hitusen agavesiirappia makeutta tuomaan. Harmauden keskellä keltainen ruoka piristää kummasti, uskokaa tai älkää!


6 kommenttia:

  1. Pelkästään kuvien kattominen piristää synkkää ja pimeää päivää :)

    Millä jauhoit hiutaleet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vaa sauvasekoittimella, kun en jaksanut kaivaa kaapista tohon samaan varteen liitettävää teholeikkuria. :) Tossa taikinassa mulla on 2dl jauhoja, 1dl soijajogua, rípaus suolaa, puolikas iso porkkana, ruokasoodaa teelusikallisen verran, suunnilleen puoli teelusikallista ksantaania ja pikkasen agavesiirappia. Paistoin 200 asteessa ehkä 25 minuuttia. :)

      Poista
  2. Onpa herkullisen näköstä toi appelsiinihillohommeli. :) NAM! Niin piristävän värikästä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)

      Ens kerralla, kun tuun teille niin haluan kyllä ehdottomasti leipoa jotain mitä me kaikki voidaan syödä. :) Noi olisi taatusti maistuneet teillekkin!

      Poista
  3. Aivan mielettömän kauniita kuvia sun blogissa! :)

    VastaaPoista