tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kertaheitolla hiustehoitosuosikiksi - eikä syyttä!

Saanen esitellä hiustenhoitotuotteen, josta tuli heti ensikokeilulla suosikkini. Kyseessä on suomalaisen Flow kosmetiikka:n luomulaatuinen luonnonkosmetiikkasertifikaatit täyttävä kehäkukka hoitoaine, joka lupaa hoitaa luonnollisesti kuivia ja käsiteltyjä hiuksia. Tuote sopii aivan tavalliseksi hoitoaineeksi, mutta myös käytettäväksi latvahoitoaineena kuiviin hiuksiin sekä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Kolme eri käyttötapaa siis!

Kun tämän hoitoaineen sain Flow kosmetiikalta parisen viikkoa sitten, oli heti samana päivänä päästävä sitä testaamaan. Koska hiukseni olivat kuitenkin jo aiempana iltana pestyt, päädyin kokeilemaan hoitoainetta kuiviin ja karheisiin, auringon kuivattamiin, muuten käsittelemättömiin latvoihini. Kukkaisen ja luonnollisen tuoksun omaava hoitoaine levittyi ja imeytyi hiuksiin yllättävän hyvin ja pumpusta sitä oli todella helppo annostella juuri tarvittava määrä (kaikkihan varmaan ovat joskus lorauttaneet tavallisesta hoitoainepullosta hitusen liikaa, mutta tämän kanssa niin ei käy ;)). Jotkut latvahoidot ovat tehneet hiuksistani koppurat ja ne ovat kuivuneet kovahkoiksi suikaleiksi, jonka takia minulla ei ollut kovia odotuksia tuotteen suhteen, mutta tämän kanssa sain kyllä yllättyä erittäin positiivisesti.  Tuloksena ei suinkaan ollut rasvaisen, raskaan tai koppuran näköiset latvat vaan jotain aivan muuta. Hiukset tuntuivat silkkisen pehmeiltä ja ilmavilta ja miellyttävä tuoksu pysyi latvoissa useita tunteja. Vaikka pullolla on kokoa vain 150ml, vastaa tämä ehdottomasti suurempaa pulloa riittoisuutensa ansiosta. Jo pieni, niinkin pieni kuin herneen kokoinen, määrä tekee hiuksille ihmeitä.

Nyt parisen viikkoa tätä käyttäneenä voin sanoa olevani tyytyväisempi kuin koskaan ennen mihinkään muuhun latvahoitoon. Tämä pesee mennen tullen muun muassa kookosöljyn tehden latvoista ilmavan pehmeät jättämättä minkäänlaista rasvaista tuntumaa. Hoitavuuden lisäksi ihana tuoksu on iso plussa tehden olosta heti viimeistellymmän ja ylellisemmän.

Suuren suuri kiitos FLOW kosmetiikalle mahtavasta hoitoaineesta!

tuote saatu FLOW kosmetiikka:lta3 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! Mä oon käyttänyt Flow:n palashampoita (tällä hetkellä olut-muna versio) ja nokkoshuuhdetta. Nokkosvettä oon tehnyt itsekin. Ainakin tummille hiuksille hyvä, saattaa värjätä vaaleita hiuksia? :) ihan parhaimpia on nuo flown tuotteet <3 ihana postaus, kiitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aivan uskomaton tuote! Koskaan aiemmin en ole ollut näin tyytyväinen johonkin tuotteeseen kuin tuohon. Teki ja tekee ainakin omista hiuksistani niin silkkiset, että! :)

   Taidan muutenkin olla ihan ihastunut tuohon koko merkkiin. Hamppuvoide on niin kosteuttavaa, että tekisi mieli koko ajan olla laittamassa sitä nassuun, ruusuvoide lumoaa tuoksullaan ja kivalla koostumuksellaan ja merilevä-kasvosaippua oikeasti puhdistaa. :)

   Mä taidan seuraavaksi kotiuttaa juurikin niitä palashamppoita! Kiitos vaan vinkistä ;)

   Poista
  2. Ooh hamppuvoide, mullekin sitä :D pitänee käydä tekeen tilaus. Palashampoot on kyllä myös niin hyviä, että voin tosiaan suositella! :) kiitti itsellesikin hyvistä vinkeistä! :)

   Poista