keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Postausinto hukuksissa

Blogini täytti juuri 2 vuotta ja lukijoita on kertynyt paaaaljon viime aikoina, joten innon pitäisi olla huipussaan. Jostain syystä kuitenkin parin viime viikon aikana en ole saanut postattua muutamaa hassua postausta enempää. Ruokaa olen kyllä tehnyt, mutta kameraa en ole jaksanut kaivaa esiin. Parin viikon takainen puhelu asuntoni omistajalta on saanut ajatukset vähän muualle. Hän siis laittoi asuntoni, "minun" kotini, myyntiin. Eilen se ilmestyi nettiin ja jo eilen siellä kävi ensimmäinen ostajaehdokas, joka itseasiassa löi tiskiin 4 000€ varsinaista myyntihintaa pienemmän ostotarjouksen. Asun kyllä nykyisessä asunnossani vielä myyntipäivästä lähtien vähintään puoli vuotta, mutta onhan se haikeaa, jos joudun sieltä sitten muuttamaan pois. Se on kuitenkin ensimmäinen asuntoni, koti, johon muutin 18-vuotiaana reilu neljä vuotta sitten.

Asiasta toiseen, voisin näin kevään kunniaksi antaa teille mahdollisuuden ehdottaa mitä haluaisitte minun postailevan. 
Sana on siis vapaa - aivan kuten ennenkin.

edit. keskiviikko iltäpäivä: asunto on myyty.. kyllää, alle vuorokaudessa.


PS. Toivottavasti ette ole hylänneet minua, ettehän? Olen täällä edelleen ja koitan taas kasata itseni ja blogini uudelleen eloon.

10 kommenttia:

  1. Täällä ollaan ja kiva ko postailit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että ette ole kadonneet minnekkään! :) Teitä tarvitaan, aina.

      Poista
  2. Mä löysin sun blogisi just tänään! On polvileikkauksesta johtuen kerrankin aikaa ettiä uutta luettavaa ja oon miettinyt, että haluaisin lukulistalle just ruokahommiin inspiroivia blogeja, niin tää löytyi kuin tilauksesta. Vanhoissa jutuissa on niin paljon luettavaa, ettei oo väliä, vaikkei oliskaan uusia heti :) Ihania kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Lahja ja tervetuloa lukijaksi! :)

      Toivottavasti löydät kokeilemisen arvoisia ruokia tai inspiraatiota ruokien kehittelyyn. Pitääpä muuten tutustua sinunkin blogiisi! :p

      Poista
  3. Voih, onpas se kun koti viedään toiselta :( <3. Pääsiäiseen liittyvää syömistä ois kiva lukea ja testata :P vink vink :) ja ei olla hylätty <3 eikä hyljätä :) aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kehitellään kyllä pääsiäisruokia, mutta kokeiluihin asti ei ole vielä päästy. Lupaan kuitenkin kertoa niistä kunhan pääsen jotain ruokia testailemaan :p

      PS. taidan tänä vuonna repäistä ja ostaa oikein kunnon Mignon-munan tai vaihtoehtoisesti niitä konvehteja, jos niitä sattuu löytymään! Tai sitten vain herkuttelen esimerkiksi wienernougatilla tai G&B:n 85% tummasuklaalla, njam. :)

      Poista
  4. Mulla kävi vähän sama juttu bloggaamisen kanssa jokunen aika sitten, mikään ei oikein enää innostanut ja postaustahti hiipui. Pienen mietiskelyn jälkeen uusi into ja draivi taas palasi. Sulla on tosi ihana blogi, joten toivottavasti löydät inspiraatiota kirjoittamiseen, täällä kyllä odotellaan! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tämä pieni postaustahdin hiipuminen vielä hyväksi muutu, kun tietyt asiat ovat omassa elämässä taas kunnossa. Lupaan siis olla jatkossakin luettavissanne kykyjeni mukaan. :)

      Kiitos muuten piristävästä kommentistasi, Henriikka! :)

      Poista
  5. Voi ei, inhottava tilanne... Onneks on kuitenkin puoli vuotta ainakin aikaa etsiä sitten uutta kotia, ettei jää tyhjän päälle. Tsemppiä!

    Kiva kun postailet tälläsiä fiilistelykuvia myös, vaikka tietysti ne ruokajutut on aika mielettömiä. Oisko sulla ideaa, miten mämmistä sais jonkun terveellisemmän version? Vaikka ei sen ravintoarvot kyllä pahat oo muutenkaan, jos syö luomuna ja sokerittomana.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä Essi! :)

      Olen tässä ajatuksissa kehitellyt mämmiä talkkunajauhoista, koska itse en ruista pysty syömään, tai muitakaan gluteenillisia viljoja. Toivottavasti saatte siis pian lukea kokeilustani kunhan saan vain sen alulle! :)

      Poista