Aurinkoinen aamuni alkoi pirteän raikkaalla kesämehulla, joka sai makunsa mangosta, appelsiinista, anasnaskirsikoista ja keltaisista luumuista. Mehun seasta erottui ihanasti appelsiinin hedelmäliha ja koostumus oli muutenkin mieluinen, ei veden ohut eikä smoothien paksu, vaan juuri sellainen kuin tuorepuristetun mehun kuuluukin olla.
Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja nauttikaahan vielä tämän päivän vapaasta!
Itse jatkan ainakin vielä hetken päivän paistattelua parvekkeellani jääkaappikylmän koivunmahlan kera. Ahh. :)
Heippa! Olen suunnitellut mehustimen ostamista, mutta mulla on vielä aika vähäiset tiedot ko.aihepiiristä. Kiinnostaisi lukea kokemuksia mehustinmerkeistä ja ihan mehustamisen käytännöistä, eli kuinka kauan tehty mehu säilyy jääkaapissa, kuinka paljon mehustaessa syntyy biojätettä jne. Oletko joskus tehnyt postauksen aiheesta, tai voisitko ehkä tehdä? :)
VastaaPoista