torstai 8. toukokuuta 2014

Edes mansikka ei pelastanut makua

Kipaisin tuossa äsken kaupassa tarjouksen siivittelemänä. Mukaan lähti Bonaqua raparperi-mansikka kivennäisvesi, jonka ajattelin muuttavan vihdoinkin mielipidettäni kivennäisvesistä. Ei, mielipide ei muuttunut miksikään. En tykännyt, en sitten yhtään. En vaikka kuinka tungin mansikoitakin veteen. Vedessä ei maistunut raparperi saati sitten mansikkakaan. Ei kiitos uudestaan, yhhyh. Loka:n ja Ramlösa:n rantautumista Suomeen odotellen, ne sentaan maistuvat joltain.

Kuvat ovat liian kauniita pahanmakuisesta tuotteesta, mutta julkaistaan nyt kun kerran kuvat otettiinkin.
Onneksi tulppaanit sentään ovat taustalla kuihtuneet, jotain huonoa edes ;).


Anteeksi valitus, mutta oli vain pakko tulla tämä kirjoittamaan. Taidan ensi kerralla janon yllättäessä vain avata hanan ja ottaa lasillisen kylmää hanavettä. Se sentään maistuu, ainakin paremmin kun nuo kuplavedet. ps. halukas saa tulla hakemaan koko pullon veks!

5 kommenttia:

 1. Ei nuo Bonaquat ole mistään kotoisin, Novellea sen olla pitää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä ensi kerralla kokeilla sitä, jos vielä joskus yritän makuhermojani saada kuplavedestä tykkäämään. Loka:n vesistä kyllä tykkään vaikka ne kuplavesia ovatkin, niissä on makua! :)

   Poista
 2. Bonaqua on pahaa ja muutenkin turhaa. Eihän siinä ole edes mitään hivenaineita, eli sama kun joisit vettä kraanasta! Itse oikeasti pidän eniten halpismallista (ns. "oikean" vichyn lisäksi): http://www.rainbow.fi/tuotteet/elintarvikkeet/vedet-ja-virvoitusjuomat/rainbow-kivennaisvesi-sitruuna-05-l/

  Meillä tosin käytetään nykyään soda streameria. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullossa luki kaliumkarbonaatti ja kalsiumkloridi, mutta magnesiumia siinä ei kyllä ollut. Voisin kokeilla tuota Rainbowin vaikka onhan se hanavesi aina se paras mahdollinen juoma janoon. :)

   Poista
  2. Ahaa, eli tuossa maussa on muutakin kuin vettä! :)

   Poista