tiistai 9. joulukuuta 2014

JOULUKUUN 9. : Omenaraakapallerot hampunsiemenin ja kaurasuurimoin


Blogissani on viime aikoina vilissyt erilaisia raakapalleroreseptejä eikä kyllästymistä ole näkyvissä. Taikinamassoihin on eksynyt sitä mitä kaapeista on löytynyt: erilaisia marjajauheita, gluteenittomia viljoja, mausteita aina chilistä appelsiiniin, taateleista viikunoihin ja luumuihin, tuorepuristettuja mehuja, erilaisia pähkinävoita, jauhoja kuten hamppu-, kookos- ja mantelijauhoja... Palleroiden teko on siitä mukavaa puuhaa, että se on kovin luovaa ja massaa tehdessä saa ja pitää maistella. Minä herkkusuuna saatan joskus lusikoida massaa suoraan suuhuni. Eihän sillä niin väliä ole, että saako pyöriteltyä 10 vai 15 palleroa, eihän!? ;)

TÄSTÄ pääset rouskuvien omenaraakapalleroiden reseptiin.


Onko sinulla joitain tiettyjä aineksia, joista erityisesti pidät raakaleivonnaisissa tai raakapatukoissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti