torstai 29. maaliskuuta 2012

Heikko olo, saa nähä miten käy lauantaisen Ruotsin risteilyn...

Tänää on siis ollu ihan järjetön päänsärky koko päivän. Aamulla kuitenkin jaksoin alkaa maalaa toista kerrosta maalia mun pöytään, mut siihen nää päivän toimeliaisuudet sit päättyykin. Maannu vaan koko päivän sängyllä, välillä käyny juomassa ja mandariinikin tuli syötyä oloani parantaakseni. Nyt vaan oottelen Salkkareita ja MasterChefia. Nää on kaks ainoota ohjelmaa joita seuraan. Oon asunu jo päälle kaks vuotta yksin, mut sain hankittua telkkarin vasta pari kuukautta sitten. Sitä ennen katoin sillontällön telkkaria mun koneelta digiboksin/-virittimen kautta ja siks jääny vähemmälle ohjelmien seuraaminen. Olohuonettani koristaa nyt ihana Philipsin 55 tuuman LED-telkkari.

Äsken sain väännettyä itelleni pienen ruuan vaikka ei oikeen edes tehnyt mieli mitään. Mut pakko vaan yrittää syödä edes jotain.. Tein siis soijarouhekastiketta, pennepastaa ja lisukkeeks viel vähän kurkkua, paprikaa ja salaattia.

Koitan saada viel myöhemmin tänää aikaseks otettua ja laitettua kuvaa tota mun maalaamasta pöydästä, joka tosin on kyl viel tosi keskeneränen. Nyt meen kantaa peiton ja tyynyt sohvalle illan telkkarin katselua varten! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti